Ing. Pavel Vališ

Nad Zámkem 12, Plzeň 9 - Malesice, 31800

Zabýváme se vývojem a výrobou modelářských, spalovacích motorů. Nabízíme volnou kapacitu na vertikálním, obráběcím centru se čtvrtou indexační osou a rozsahem X 480 mm, Y 360 mm, Z 280 mm.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

David Kirš

Měnín 480, Měnín, 66457

AP nástrojárna s.r.o.

Kopanická 325, Vizovice, 76312

P & V Elektronic, s.r.o.

Jsme společnost se zaměřením na výrobu vinutých a mechanických dílů, jejichž hlavní uplatnění se nachází v elektronice a elektrotechnice. Disponujeme moderním vybavením jak v oblasti technologie navíjení, tak v oblasti strojního obrábění. Celá ČR.

Wonky s.r.o.

Provádíme mobilní obrábění a služby ve strojírenství. Zabýváme se obráběním železa a plastů dle výkresové dokumentace a to včetně atypických rozměrů.

DIMER, spol. s r.o.

DIMER je jedním z největších českých výrobců a dodavatelů těsnění, těsnících prvků a komponentů. Jsme dodavatel s nejširším sortimentem těsnění jak co do tvarů, typů, profilů, tak co do materiálového provedení abychom optimálně vyřešili a dokonale uspokojili vaše potřeby pro podmínky konkrétní aplikace. Náš sortiment obsahuje těsnění pro hydrauliku, pneumatiku, strojní celky, potrubní systémy, čerpadla, agregáty, přírubové spoje, mechanické ucpávky, plochá těsnění, kroužky, gufera, atd. atd.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.