Ing. Beran Zdeněk

Ševcovská 3943, Zlín, 76001
Česká Republika

Zabývám se revizemi a zkouškami plynových zařízení na základě oprávnění TECHNICKÉ INSPEKCE ČESKÉ REPUBLIKY v tomto rozsahu: - f: Domovní plynovody na plynná paliva. Průmyslové plynovody na plynná paliva kromě propanu, butanu a jejich směsí. NTL, STL plynovody a přípojky pro veřejnou potřebu na zemní plyn. Rozvod technických plynů. - g: Spotřebiče s výkonem pod 50 kW na plynná paliva. Kotle s výkonem 50 kW a více na plynná paliva. - instalace a servis plynových spotřebičů pro vytápění a ohřev vody.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

OES s.r.o.

Provedeme technické práce, realizaci silových elektroinstalací a osvětlovací techniky průmyslového i bytového charakteru. Nabízíme prodej, montáž a servis klimatizací a tepelných čerpadel. Zrealizujeme požární signalizaci ( EPS),zabezpečovací systémy (EZS),digitální i analogové vstupní audio a video systémy. Provedeme dodávku instalaci solárních teplovodních i fotovoltalických panelů, zajistíme i zapojíme požadované spotřebiče. Dodáváme světelné zdroje a svítidla.

Petr Michálek

Specializujeme se na kompletní realizace, opravy i servis pro váš rodinný dům, byt a komerční prostory. Realizujeme instalatérské, topenářské, plynařské, zámečnické, elektrikářské, zemní, stavební a zednické práce.

Výtahy Sýkora s.r.o.

Dodáváme a montujeme nové výtahy, včetně výtahových šachet. Odstraňujeme všechna bezpečnostní rizika dle inspekčních prohlídek, zlepšujeme užitné vlastnosti výtahů včetně řešení bezbariérového přístupu do výtahu. Společně s rekonstrukcí výtahu Vám nabízíme také renovaci stávajícího zábradlí schodiště, nebo montáž nového zábradlí. Změníme Vám tedy vzhled celého domu.

Elektrikářská společnost s.r.o.

Bělehradská 858/23, Praha, 15500

JITRO - Industrious s.r.o.

Hlavní náplní naší práce jsou instalatérské, topenářské a plynařské práce. Provádíme montáže tepelných čerpadel, podlahového a ústředního topení, vodo a plynoinstalace, domovní a bytové kanalizace a revize plynových zařízení. Naši činnost jsme započali v roce 1997.

Stanislav Gežo

Společnost Stanislav Gežo se sídlem v Boskovicích je odbornou firmou zaměřenou na instalatérské práce. S dlouholetou zkušeností a kvalifikovanými instalatéry nabízíme komplexní služby v oblasti instalací vodovodních, topenářských a plynových systémů. S důrazem na spolehlivost a preciznost splňujeme veškeré potřeby našich zákazníků a poskytujeme profesionální a rychlé řešení. S námi máte jistotu, že vaše instalace budou prováděny s maximální pečlivostí a dodržením všech příslušných předpisů a standardů.

Petr Šváb

Jsem hodinový manžel. NABÍZÍM SPOLEHLIVÉ SLUŽBY V OBLASTI DROBNÝCH PRACÍ A OPRAV V DOMÁCNOSTI – V BYTĚ ČI NA CHATĚ. Dodání a instalace zařízení pro příjem signálu pozemní TV (DVB-T/T2) a satelitní TV pro pro jednoho uživatele i pro celý domovní komplex.

Roman Vojáček

Realizuji instalatérské práce - voda, plyn, topení, kanalizace. Provádíme rekonstrukce bytových jader a koupelen.

CIVOP s.r.o.

Nabízíme služby outsourcingu bezpečnost práce, požární ochrana, zpracování dokumentace, školení BOZP PO, řešíme školení (jeřábník, obsluha VZV, tlakové nádoby, první pomoc, elektro atd.), koordinátor BOZP, poradenství OHSAS, revize PHP.

David Lacina

Nabízíme veškeré vodoinstalatérské práce a topenářské práce,dodávky a poradenství v oblasti obnovitelných zdrojů energie,výpočty a návrhy topných systémů,servis sanitární techniky,čištění odpadů elektrickým čističem,montáže a výměny vodoměrů, rekonstrukce koupelen na klíč,asanace studní,čerpání zatopených sklepů a pod, výměny stoupaček, rozvody stlačeného vzduchu,zpracovávání projektů tepelných čerpadel, jádrové vrtání do průměru 108 mm, čištění odpadů elektrickým pérem a další.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.