renerga solutions s.r.o.

MIčurinova 1752/9, Znojmo, 66902
Česká Republika

Projekce a výstavba fotovoltaických elektráren a akumulačních systémů na klíč včetně dotačního servisu. Projekce a realizace instalace LED osvětlení pro průmyslové haly a komerční objekty. Projekty a pasporty veřejného osvětlení pro obce a města. Projekty a instalace nabíjecích stanic elektromobilů a trafostanic.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

OES s.r.o.

Provedeme technické práce, realizaci silových elektroinstalací a osvětlovací techniky průmyslového i bytového charakteru. Nabízíme prodej, montáž a servis klimatizací a tepelných čerpadel. Zrealizujeme požární signalizaci ( EPS),zabezpečovací systémy (EZS),digitální i analogové vstupní audio a video systémy. Provedeme dodávku instalaci solárních teplovodních i fotovoltalických panelů, zajistíme i zapojíme požadované spotřebiče. Dodáváme světelné zdroje a svítidla.

Michal Šimůnek

Realizujeme kompletní dodání a montáž fotovoltaických elektráren na klíč.

Václav Čacký

Realizuji elektro revize, revize elektroinstalace, hromosvodů, strojů a další bez omezení napětí v prostředí s i bez nebezpečí výbuchu

Michal Krasl

Havraň 147, Havraň, 43501

Josef TOMÁŠEK - projekty elektroinstalace

Dolní 192/32, Žďár nad Sázavou 1, 59101

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.