ATIS spol. s r.o.

Ječná 7, Osamocená 20, Praha 2 - Nové Město, Preaha 6-Vokovic, 12000
Hlavní město Praha

Stavební firma s působností v Praze a okolí, zaměřená na opravy fasád a střech, vč. zateplení. Rekonstrukce a výstavba bytových a nebytových objektů, inženýrská činnost, spočívající v přípravě a realizaci staveb vč.výkonu technického dozoru investora. Práce provádíme v Praze a okolí!

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

DIAMANT UNIPOOL s.r.o.

Jsme výrobcem bazénů a bazénového zastřešení. Zaměřujeme se na vysokou kvalitu našich bazénů a zastřešení.

PETRUŽÁLEK A SYNOVÉ s.r.o.

Jsme českou rodinnou firmou, která vám poskytuje nákladní automobilovou přepravu, pronájem velkoobjemových kontejnerů a likvidaci stavebního odpadu. Součástí našich služeb jsou také demoliční a zemní práce. Dále vám nabízíme prodej písku, kačírku, štěrku, stavebního recyklátu a zahradní zeminy.

Zemní a dopravní stavby Hrdý Milan, s.r.o.

Naše společnost se zabývá následující činností: strojní zemní práce, výkopové práce a přípravné práce pro stavby, nákladní autodoprava, demolice budov a staveb, recyklace stavebních odpadů, nakládání s odpady vyjma nebezpečných, práce autojeřábem, lesnická činnost, práce prováděné hornickým způsobem a hornická činnost, opravy silničních vozidel, prodej zeminy, štěrků písků a recyklátů

WendaWood s.r.o

U Kostela 81, Mutěnice, 69611

NP STAV s.r.o.

Společnost NP STAV s.r.o. je zednickou firmou se sídlem v Červeném Kostelci. Naše hlavní specializace zahrnuje rekonstrukce a rekonstrukční práce, zateplení fasád, pokládku dlažby a obkladačské práce. Jsme odborníky na sádrokartonářské práce, hrubou stavbu, tesařské a truhlářské práce. V naší nabídce také najdete montáž podhledů, kazetových stropů, příček, půdní vestavby a předsazených stěn. Rovněž se věnujeme výrobě a montáži nábytku. Jsme tady, abychom vám pomohli s vašimi stavebními a designovými potřebami.

CH-CAPITAL s.r.o.

Od roku 2010 jsme pomohli desítkám rodin z Prahy a okolí zabydlet se v novém domově nebo zrekonstruovat ten starý. Uděláme za vás všechno, kvůli čemu se stavbou, rekonstrukcí či zateplením ještě váháte.

Roman Procházka

Luční 913, Valašské Klobouky, 76601

Mironstav s.r.o.

Společnost Mironstav s.r.o. je stavební firma s dlouholetou tradicí od roku 2010, se sídlem v Praze 10 - Štěrboholech. Specializujeme se na stavbu rodinných a bytových domů, průmyslových staveb, rekonstrukce, obnovu památek, fasády a zateplovací systémy, oplocení, zpevněné plochy, demolice a zemní práce. S naší společností získáte spolehlivého partnera pro vaše stavební projekty s garantovanou kvalitou a profesionálním přístupem. Jste-li na hledání spolehlivé stavební firmy, neváhejte nás kontaktovat!

Petr Lohynský

Zednické práce, fasády, sádrokartonářské práce, podlahy, malířské práce, obklady, dlažby, zámkové dlažby, montáže oken, malování, zateplené fasády.

Richard Wiehl

Zlatá Olešnice 172, Zlatá Olešnice, 46847

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.