ELPREMO, spol. s r.o.

Řepčínská 35/86, Olomouc - Řepčín, 77900

Elektromontážní práce, výroba rozvaděčů, měření a regulace, velkoobchod s elektromontážním materiálem, montáž plastových oken a dveří, stavební rekonstrukce.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Libor Kovařík

Zajišťujeme veškeré elektroinstalační práce silnoproud i slaboproud (Elektroinstalace, Přihlášky a revize, Domácí telefony, zvonky, Zabezpečovací systémy, Kamerové systémy, Systémy požární ochrany, Evakuační rozhlasy a ozvučení, Měření a regulace.) a servis. Nabízíme komplexní práce v bytových, průmyslových, i jinak komerčně využívaných objektech.

Jindřich Lajvr

Provádíme montáže oken.

Václav Čacký

Realizuji elektro revize, revize elektroinstalace, hromosvodů, strojů a další bez omezení napětí v prostředí s i bez nebezpečí výbuchu

Miroslava Rynekrová

Elektroinstalace, revize elektro a to vč. prostředí s nebezpečím výbuchu a vysoké napětí, opravy elektro, servis elektro, rekonstrukce elektro, elektrické zabezpečovací systémy, kamerové systémy, zvonky, videotelefony, protipožární ucpávky, Non Stop Servis Elektro, školení pro firmy, i soukromé osoby, projektování, poradenská činnost, řízení staveb a drobné zámečnické a stavební činnosti při rekonstrukcích bytů a domů.

VAZA s.r.o.

Kubelíkova 1224/42, Praha 3 - Žižkov, 13000

PROMONT střešní okna s.r.o.

Naše společnost PROMONT střešní okna s.r.o. se již mnoho let zabývá dodávkou, montáží, servisem a poradenstvím v oblasti střešních oken. Specializujeme se pouze na střešní okna a v tomto oboru jsme jednou z mála takto zaměřených firem na trhu. Střešní okna prodáváme a montujeme již více jak 15 let. Za tuto dobu jsme realizovali montáže několika tisíc střešních oken. Nabízíme zaměření a poradenství střešních oken ZDARMA v místě stavby či rekonstrukce, tzn. přímo u Vás doma. Pro stavební a obchodní firmy nabízíme pružné a množstevní rabaty. Střešní okna Fenestra Thermical vyhovují podmínkám programu Zelená úsporám.

Ing. Milan Stehlík

třída Krále Jiřího 248, Velim, 28101

František Čermák

S. K. Neumanna 1378, Kladno, Švermov, 27309

Petr Šváb

Jsem hodinový manžel. NABÍZÍM SPOLEHLIVÉ SLUŽBY V OBLASTI DROBNÝCH PRACÍ A OPRAV V DOMÁCNOSTI – V BYTĚ ČI NA CHATĚ. Dodání a instalace zařízení pro příjem signálu pozemní TV (DVB-T/T2) a satelitní TV pro pro jednoho uživatele i pro celý domovní komplex.

Petr Michálek

Specializujeme se na kompletní realizace, opravy i servis pro váš rodinný dům, byt a komerční prostory. Realizujeme instalatérské, topenářské, plynařské, zámečnické, elektrikářské, zemní, stavební a zednické práce.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.