Daubner Daniel, BcA.

Přichystalova 71/67, Olomouc - Nový Svět, 77900
Olomoucký kraj

NABÍDKA RESTAURÁTORSKÝCH PRACÍ: Kompletní restaurování kamenosochařských památek a součástí architektury Restaurování uměleckých děl a objektů z kamene, umělého kamene, štuku a sádry se zajištěním a koordinací dalších restaurátorů s příslušným povolením MKČR a ostatních subdodavatelů z oboru uměleckých řemesel a jejich restaurování Restaurátorské průzkumy Restaurátorské záměry a cenové kalkulace Zajištění laboratorních prací pro stanovení restaurátorských postupů a technologií (petrografická vyšetření, stratigrafie barevných vrstev, stanovení obsahu vodorozpustných solí, určení pojiva, atd...) Kopie kamenosochařských děl v přírodním a umělém materiálu Transfery sochařských děl a součástí architektury Odbornost a kvalifikace k provádění restaurátorských zásahů je garantována vysokoškolským vzděláním v oboru a povolením uděleným Ministerstvem Kultury ČR. Práce na kulturních památkách jsou prováděny dle Zákona o památkové péči č. 20/1987 Sb. a jeho následných novel v aktuálním znění. Více zde: http://www.daniel-daubner.cz/ Vytvořte si vlastní stránky zdarma: http://www.webnode.cz

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Enerfina,s.r.o.

Společnost Enerfina s.r.o. se zabývá rekonstrukcí a renovací interiérů a exteriérů. Naší hlavní činností je obnova a restaurování památkových objektů. Spolupracujeme s vysoce kvalifikovanými restaurátory a pracovniky v uměleckořemeslné výrobě, z nichž většina je držitelem licence ministerstva kultury.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.