1.LHplus-STÍNÍCÍ TECHNIKA

Mojmírova 476, Uherské Hradiště, 68601

Vážení obchodní partneři a odběratelé, vítáme Vás na webových stránkách společnosti LH plus, která se zabývá výrobou a prodejem dekorační, stínící a garážové techniky. Firma LH plus vznikla v roce 1997 a působí převážně ve Zlínském a Jihomoravském kraji. Výroba a vzorková prodejna společnosti je v Uherském Hradišti. Hlavním obchodním artiklem byla montáž zastiňovací techniky jako jsou žaluzie, předokenní rolety, látkové roletky, markýzy a výroba sítí proti hmyzu. Postupně se sortiment rozšiřuje o další výrobky interiérové a venkovní stínící techniky - venkovní žaluzie, vertikální žaluzie, žaluzie dřevěné a bambusové, shrnovací interiérové dveře, garážová vrata, vjezdové brány, fasádní plastové obklady atd. V současné době dodáváme a montujeme tyto výrobky pro stavební firmy a výrobce plastových oken a samozřejmě koncovým zákazníkům. Naše firma je neustále připravena se aktivně rozvíjet a rozšiřovat své výrobní a obchodní zázemí. Naším hlavním cílem je vysoká kvalita našich výrobků a služeb, jakož i spokojený a úspěšný obchodní partner a zákazník.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Milan Kovář

Nabízím garážová a průmyslová vrata, pohony bran, garáží i průmyslových vrat. Prodávám automatické závory, těsnící límce, vyrovnávací můstky a komponenty.

VAZA s.r.o.

Kubelíkova 1224/42, Praha 3 - Žižkov, 13000

Dooristik s.r.o.

Zabýváme se montáží a prodejem garážových vrat, zakázkovou výrobou vjezdových bran včetně pohonů, dále montáží a servisem plastových oken a dveří, stínící techniky, dále exteriérové i interiérové žaluzie, rolety a markýzy. Provádíme kompletní provedení domovních elektroinstalací a telekomunikací. Pardubicky, Královohradecký a Olomoucký kraj

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.