Leoš Kubela

asínkova 328/3, Přerov - Přerov I-Město, 75002
Olomoucký kraj

Zhotovení automatického zavlažovacího systému na klíč. Masérské, rekondiční služby. Přeprava osob, věcí, Vw LT 35 14 os. Úklid panelových domů. Zhotovení automatického zavlažovacího systému.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

VSI STAVBY spol. s r.o.

K Pecím 1829/8, Plzeň 1, Bolevec, 32300

Vyčistíme.to s.r.o.

Zaměřujeme se na čištění kusových i pokládkových koberců v komerčních prostorech i v domácnostech. Perfektně vám vyčistíme i čalouněný nábytek jako jsou např. křesla, gauče, židle, kancelářské židle nebo třeba matrace. Odstraníme skvrny i zápach, to vše nejlepší technologií i nejšetrnějšími přípravky.

Petr Malenčuk

Nabízíme vám kompletní údržbu zeleně a komunikací po celý rok - zajištění zimní údržby chodníků v areálů firem, obcí, měst a obchodních center, kde jsme schopni v krátkých časových lhůtách provést kompletní zásah od ručního odstranění sněhu z chodníků, vstupů do budov, úklid chodníků atd.

Miroslav Kulha

Miroslav Kulha se sídlem v České Lípě je specializovaný v oblasti stavebních prací, stavby a výstavby. Naše služby zahrnují také rekonstrukce a rekonstrukční práce, včetně fasád, zateplení, obkladačských prací a pokládky dlažby. Věnuje se také realizaci bytových jader, sádrokartonovým pracím včetně montáže sádrokartonu, podhledů a příček. Miroslav Kulha je vaším spolehlivým partnerem pro všechny vaše stavební potřeby.

ZAHRADY-NEJGARDEN.CZ

Naše firma nabízí komplexní služby v oblasti péče o zahradu: instalaci automatických zavlažovacích systémů, zakládání nových zahrad či rekonstrukci vzrostlých zahrad, průběžnou údržbu zahrad,péči o trávník.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.