Jack´s Wood s.r.o.

Zámecká 200, Spálené Poříčí, 33561
Plzeňský kraj

Výroba a stavby srubů z přesně frézované kulatiny, až do průměru 550 mm!, výroba dřevěných zahradních domků a dětských hřišť, lesní práce: těžba dřevních hmot, výsadba stromků, mulčování pasek a lesních cest, zpracování kulatiny přímo na místě na řezivo = mobilní katr.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Pavel Mošna

Pavel Mošna se sídlem v Planá je specializovaný na krajinářské, parkové a zahradní úpravy. Nabízíme návrhy a realizaci zahrad, prodej zahradnických potřeb, údržbu zahrady, výsadbu a sadbu rostlin, včetně živých plotů. Také se zabýváme ořezem stromů a prodejem stromů, keřů, ovoce a zeleniny. Naše služby zahrnují prořezávání stromů a keřů, sekání trávy a další zahradnické práce.

AG Panel s.r.o.

Realizaci základových desek rodinných domů. Realizujeme především pro koncové zákazníky po celé ČR. Po obdržení podkladů, nejlépe projektové dokumentace zpracujeme rozpočet do 24 hodin.

Kyrian Petr

Stádlec 145, Stádlec, 39162

Zdeněk Růžička

Firma se zabývá : sečení luk na seno, sekáni trávy, keře prostřihování, kácení stromů, zahradnická činnost, realizaci zahrad, výkopové práce, mulčování, terénní úpravy

Petr Malenčuk

Nabízíme vám kompletní údržbu zeleně a komunikací po celý rok - zajištění zimní údržby chodníků v areálů firem, obcí, měst a obchodních center, kde jsme schopni v krátkých časových lhůtách provést kompletní zásah od ručního odstranění sněhu z chodníků, vstupů do budov, úklid chodníků atd.

Josef Dostál MyDos

Jsme truhláři tělem i duší. Vy diktujete, my vyrobíme. Tesař, truhlář, interiérové dveře, vinylové podlahy klik, kompletní schodiště prostě vše co se dřeva týče. Stavíme také i dřevostavby.

Michal Sixta

U Dráhy 220, Vrbová Lhota, 28911

Jiří Eliáš

Heřmaničky 90, Heřmaničky, 25789

Stanislav Volavka

Jsme zahradnická firma, která nabízí kompletní služby v oblasti zahradnictví. Zabýváme se realizací zahrad, od první prohlídky terénu, přes konzultaci, vytvoření návrhu, samotnou výsadbu, až po celkovou údržbu zahrady i s jejich následnou údržbou.

hřiště.cz, s.r.o.

Jsme český výrobce hřiště.cz, s. r. o. Dodáváme dětská hřiště, herní prvky, multifunkční sportoviště, venkovní fitness, parkourová hřiště, skateparky a hřiště pro seniory. Všechny typy hřišť vyvíjíme, navrhujeme, vyrábíme, projektujeme i stavíme. Nabízíme dětská hřiště venkovní i vnitřní.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.