Blackmouse

Ostrá 29, Lysá nad Labem, 28922
Středočeský kraj

Naše firma působí na trhu v oblasti Linuxové problematiky a to jak na serverech tak na pracovních stanicích. Zajímáme se o nasazení serverů v různých podmínkách pro různé účely. Důkazem, že to s Linuxem myslíme vážně je i vedení vývoje linuxové distribuce BlackMouse. Tvoříme informační systémy a ostatní klient-serverový software na zakázku. Pomáháme plánovat a později i provádět změny informačních technologií ve firmách. Hlavním oborem naší firmy jsou webové stránky a portály. I v této oblasti naše firma vytváří produkt pod otevřenou licencí phpBlamework.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Ing. Dana Rosolová, MBA

Vývoj software na zakázku.

Sprinx Systems, a.s.

Údolní 212/1, Praha 4 - Braník, 14700

P.V.A. systems, s.r.o.

Nabízíme pokladní systémy včetně řešení prodeje z váhy. Systém komunikuje s EET. B.O.S.S. Enterprise - systém centrálního řízení obchodních řetězců vybudovaný na platformě Java EE - řešení pro velkoobchody a maloobchody. Systémy datových skladů a Business Intelligence.

IVAR ID Poděbrady, s.r.o.

Systém pro evidenci a zpracování docházky, plánování směn, přístupové systémy, technologie bezkontaktní identifikace, čtečky LF, HF, UHF. Dodávky čipů, karet, hodinek. Dodávky SW, vývoj na klíč, mobilní aplikace, dodávky turniketů, branky, brány, el. zámky pro šatní skříňky Off-Line i On-Line, pokladní systémy pro aquaparky, sportovní centra, haly, saun, wellness a pod., vstupenkové systémy pro zimní stadiony a multifunkční haly

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.