Truhlářství Chodora s.r.o.

Mantovská 162, Chotěšov, 33214
Plzeňský kraj

Truhlářství Chodora - rodinná firma s více než 20 letou tradicí. V kvalitě neděláme kompromis! Najdete nás v obci Chotěšov Plzeň - jih (15 km od Plzně). Jsme moderní dynamická společnost, která svým zákazníkům nabízí komplexní truhlářské služby. Jsme schopni navrhnout a vyrobit nábytek nejrůznějších stylů od nejnovějších trendů, přes klasiku až po historický nábytek. Specializujeme se na výrobu kuchyní, ložnicí, vestavěných skříní, knihoven, obývacích stěn, schodů, dveří. Rovněž vyrábíme nejrůznější exteriérové stavební prvky - zhotovíme Vám dřevěnou chatu, terasu, obložení kolem bazénu, pergolu, přístřešek, altán, saunu, ad. Za pomoci standardních pracovních postupů a vysoce kvalitních produktů se snažíme neustále hledat nové možnosti ve formě, vybavení a samotném provedení výroby.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Jiří Eliáš

Heřmaničky 90, Heřmaničky, 25789

Truhlářské práce Mošanský

Výroba nábytku do interiéru, výroba kuchyně, vestavěné skříně, dětský nábytek, výroba postele, nábytek do kanceláře, do budovy

Innovative Design, s.r.o.

Specializujeme se na kompletní realizace staveb a interiérů od návrhu až po samotnou realizaci. Od první společné myšlenky až po dokonalý, vybavený a plně funkční interiér. Firma se zabývá návrhy a realizací staveb, interiérů, výrobou nábytku, rekonstrukcemi, dodáním kompletního vybavení (vestavěné skříně, kuchyně apod.) Působíme po celé České republice.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.