A.L.C.Z. Logistic s.r.o.

Mezi Úvozy 2000/3, Praha 9 - Horní Počernice, 19300
Hlavní město Praha

Zajišťujeme komplexní logistické, skladovací a podpůrné služby. Realizujeme veškeré logistické činnosti: uskladnění palet, depaletizace, úprava zboží dle dispozic zákazníka a distribuce na místo určení. Zajistíme svoz a rozvoz zboží uskladněného ve skladovém areálu našimi vozidly. Do našeho portfolia služeb jsme zařadili dovoz kvalitních španělských extra panenských olivových olejů z oblasti Malaga. Dodáváme krabice rozličných rozměrů. Základní nabídku tvoří archivní krabice

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

RONYTRANS, s.r.o.

Přívrat 1454/12, Brno-Žabovřesky, 61600

Petr Bartoš

Zajišťujeme nákladní autodopravu i přepravu zboží a materiálu vlastními vozidly. Zajišťujeme přepravu od překladišť a skladů, přes spedici až po kompletní dodávky na místo určení. Přepravu zajišťujeme pomocí sklápěček, jeřábů, hydraulické ruky a dalších speciálních strojů. K dispozici máme také valníky, kontejnery, sklápěče, návěsy a další zemní a speciální stroje. Zajišťujeme odvoz sutě, zeminy a komunálního odpadu, dovoz štěrku, písku, betonu a stavebního materiálu.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.