Střechy Břeclav

Nádražní 99, Břeclav, 69144
Jihomoravský kraj

- střechy Realizace střech i celé stavby - realizujeme především střechy nové, ale i generální opravy střech. Klempířské práce - zhotovíme a montujeme všechny klempířské prvky střechy. Pokrývačské práce - montujeme všechny typy střešní krytiny dostupné na trhu, střešní doplňky a veškeré příslušenství. Tesařské práce - hotovíme pergoly, garáže, střešní konstrukce, bednění, chemicky moříme vazby. Izolatérské práce - zateplujeme rodinné domy, půdní vestavby, střechy, garáže. Montáž střešních oken a výlezů - montujeme střešní okna a výlezy od nejkvalitnějších výrobců na trhu. Výškové práce - provádíme všechny druhy výškových prací pomocí horolezecké techniky. Poradenská činnost - rádi za Vámi přijedeme a odborně posoudíme stav Vaší střechy, stavby, projektu. Cenové rozpočty - stanovíme Vám cenu Vaší střechy podle podkladů, které nám předložíte. Kompletní dodávky materiálů - dopravu všech materiálů potřebných k realizaci stavby zajišťujeme vlastní dopravou, popřípadě s pomocí našich smluvních partnerů.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

AG Panel s.r.o.

Realizaci základových desek rodinných domů. Realizujeme především pro koncové zákazníky po celé ČR. Po obdržení podkladů, nejlépe projektové dokumentace zpracujeme rozpočet do 24 hodin.

HSH stav s.r.o.

Nosným programem naší firmy je výstavba, rekonstrukce a modernizace budov včetně oprav komunikací, izolace tepelné, izolace proti vodě a speciální stavební práce, jako je dodatečné utěsnění a izolace betonových nádrží a šachet, lité průmyslové podlahy, sanace vlhkého zdiva a sanace železobetonových konstrukcí.

Alan Toráč

Dělám zednické práce, fasády, obklady, dlažby, malířské pr., zemní pr. - ruční, demolice, rekonstrukce byt. jader, zateplení, izolace, okna, dveře, betonové podlahy a betonové ploty.

Střechy INFINITY, s.r.o.

1. máje 870/38, Olomouc, 77900

Jiří Piňos

V oblasti průmyslových podlah se pohybujeme již od roku 2003. V projektových pracích od roku 2003. V provádění fasádních prací od roku 2009. Zkušenosti s prováděním průmyslových podlah jsou zúročeny více než 200.000 m2 již realizovaných ploch. Vzhledem k velikosti firmy jsme schopni provádět průmyslové podlahy v denním záběru až 2000 m2 a to v rámci celé ČR.

Stavební firma aBM s.r.o.

Rudolfovská tř. 202/88, České Budějovice 4, 37001

Michal Sixta

U Dráhy 220, Vrbová Lhota, 28911

Zdeněk Vávra

Zdeněk Vávra se sídlem v Kamýku nad Vltavou je odborníkem v oblasti PUR pěny, stříkané izolace, pěnové izolace, PUR izolace, rekonstrukce a rekonstrukčních prací. S víceletou zkušeností a využitím moderních technologií nabízíme vysokou kvalitu našich služeb. Našim zákazníkům poskytujeme efektivní a spolehlivé řešení pro izolaci a rekonstrukci jejich domovů a budov. Snažíme se vytvořit komfortní a energeticky úsporné prostředí, které splňuje veškeré požadavky a představy našich klientů

ERGO TRADING CZ s.r.o.

Provádí veškeré stavební práce v rámci výstavby bytové, občanské a administrativní infrastruktury. Zároveň společnost provádí rekonstrukce stávajících rodinných domů či bytů.

Pvkp stavební, s.r.o.

Prioritním předmětem podnikání je provádění staveb, výstavba inženýrských sítí a technologických celků s tím souvisejících, montážní práce předizolovaných horkovodních a parovodních systémů jak z klasických ocelových tak i ze skloepoxidolaminátových potrubí. Společnost se dále zabývá prováděním veškerých prací HSV a PSV, s tím že je důraz kladen na provádění veškerých prací vlastní kapacitou. Plynofikace, vodovody, kanalizace, parovody.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.