Izolace Grey s.r.o.

Vestecká 391, Vestec, 25242
Česká Republika

V PŘÍPADĚ, ŽE NÁS OSLOVÍTE PŘES AAA DODAVATEL - INFORMUJTE NÁS O TOM = ZÍSKATE NACENĚNÍ ZDARMA !!! Provádění povlakových izolací střešních plášťů na klíč, spodní izolace proti vodě, radonu, posuzování, navrhování řešení při zatékání do objektů.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Vodizol, s.r.o.

Společnost Vodizol, s.r.o. se sídlem v Dvůr Králové nad Labem je specialistou na izolace a rekonstrukce budov a staveb. Nabízíme širokou škálu služeb v oblasti izolačních prací, včetně podřezání vlhkého zdiva, hydroizolací, drenáží, stěrkových hydroizolací, jádrového vrtání a svislých izolací. Jsme profesionální a spolehlivý tým odborníků, kteří přinášejí kvalitu a dlouhodobé řešení pro vaše stavební potřeby.

BAUTECHNOLOGY a.s.

Naše firma se specializuje na odvlhčení zdiva injektáží WetBRICK gelem a na dezinfekci vzduchu a prostor. Odvlhčujeme HISTORICKÉ BUDOVY,ČINŽOVNÍ DOMY, RODINNÉ DOMY,HOSPODÁŘSKÉ BUDOVY,CHALUPY,CHATY,FIREMNÍ OBJEKTY.... WetBRICK gel spolehlivě funguje u všech typů zdiva (kámen,cihla,ytong,porotherm,atd.), působí proti vlhkosti vzlínáním od základů domu, z boku a dokonce i proti tlakové vodě. ZÁRUKA 10 LET, prověřená funkčnost 30 let. Dezinfekce vzduchu, likvidace virů, bakterií, plísní.

Alan Toráč

Dělám zednické práce, fasády, obklady, dlažby, malířské pr., zemní pr. - ruční, demolice, rekonstrukce byt. jader, zateplení, izolace, okna, dveře, betonové podlahy a betonové ploty.

Izolace Grey s.r.o.

Vestecká 391, Vestec, 25242

OCHRANA - DŘEVA s.r.o.

Zachraňujeme stavby a jejich konstrukce, likvidujeme dřevokazný hmyz a dřevokazné houby. Děláme sanace vlhkého zdiva. Našim cílem je poskytovat kompletní služby. Využíváme nejnovější prověřené technologie pro likvidaci škůdců dřeva a sanaci vlhkého zdiva.

Střechy INFINITY, s.r.o.

1. máje 870/38, Olomouc, 77900

HW - PANTY spol. s r.o.

Sanace vlhkého zdiva progresivní technologií HW SYSTEM (nerezové plechy) rakouský a evropský patent, jsme výhradní zástupci tohoto systému v ČR. Záruka, garance na statiku objektu. Rovněž provádíme klas. metody podřezání zdiva (řetěz. pilou a lanem).

Jiří Piňos

V oblasti průmyslových podlah se pohybujeme již od roku 2003. V projektových pracích od roku 2003. V provádění fasádních prací od roku 2009. Zkušenosti s prováděním průmyslových podlah jsou zúročeny více než 200.000 m2 již realizovaných ploch. Vzhledem k velikosti firmy jsme schopni provádět průmyslové podlahy v denním záběru až 2000 m2 a to v rámci celé ČR.

Betonové podlahy Žák s.r.o.

Specializujeme se na provádění betonových podlah, tepelných izolací a izolací proti vodě jak pro soukromý, tak i pro veřejný sektor. Nabízíme také Foukané tepelné a akustické izolace.

Tomáš Havel

Stavební firma je zaměřená na stavby rodinných domů na klíč, zateplené fasády, betonové konstrukce - schodiště (vč. točitých), výtahové šachty, monolitické věnce, opěrné zídky, bazény, žumpy, izolace spodních staveb, terénní úpravy, stavby oplocení, bourací práce

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.