Denisa Benešová

Masarykovo náměstí 15/10, Kyjov, 69701
Jihomoravský kraj

Nabízíme následující služby: stěhování bytů a rodinných domů, stěhování firem a kanceláří, stěhování nábytku, stěhování klavírů, pian a trezorů, stěhování nadrozměrných nákladů, stěhování a likvidace pozůstalostí, stěhování uměleckých děl, stěhování skladů a dílen, stěhování stánků, pódií,soch a obslužných pultů, stěhování strojů a strojních technologií, demontáž, následná montáž nábytku a strojních technologií, balící služby, skladování, vyklízení půd, sklepů, dvorů a pozůstalostí. střediska:Vizovice, Zlín, Vsetín, Valašské Meziříčí, Rožnov pod Radhoštěm, Valašské Klobouky, Vyškov, Kroměříž, Uherské Hradiště, Uherský Brod, Napajedla, Otrokovice, Luhačovice, Hodonín, Strážnice, Veselí nad Moravou, Kyjov, Bučovice, Koryčany, Břeclav, Hustopeče, Mikulov, Židlochovice, Brno-město, Brno-venkov, Přerov, Prostějov, Olomouc.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Jaroslav Němec

Naše firma se zabývá vyklízením a stěhováním bytů, kanceláří, pozůstalostí, sklepů a dalších prostor na klíč. Samozřejmostí je přistavení kontejnerů a likvidace vzniklého odpadu. Provádíme také bourací práce.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.