Jaroslav Karásek

Brněnská 45, Domašov, 66483
Jihomoravský kraj

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

František Čermák

S. K. Neumanna 1378, Kladno, Švermov, 27309

Roman Procházka

Luční 913, Valašské Klobouky, 76601

NURS-Praha s.r.o.

Naše společnost je na trhu 19 let. Nabízí komplexní správu nemovitostí a vozového parku, technickou i ekonomickou podporu, zajištění údržby školních budov, dětských, sportovních a dopravních hřišť, realitní činnosti, logistiky stavebních procesů, vlastní stavební činnosti zaměřené na modernizaci staveb (rekonstrukce bytových jednotek, rodinných domků, chat a chalup, dílen, výrobních hal,..) a na přímou výstavbu ( rodinné domky, chaty, garáže, dílny, dětská a sportovní hřiště,..).

Carliner Trade, spol. s.r.o.

Lohniského 901/7, Hlubočepy - Praha 5, 15200

Jiří Hájek

Zabýváme se realizací železobetonových schodišť. Upřednostňujeme pouze zákazníky z Jihomoravského kraje - Brno a okolí.

Petr Lohynský

Zednické práce, fasády, sádrokartonářské práce, podlahy, malířské práce, obklady, dlažby, zámkové dlažby, montáže oken, malování, zateplené fasády.

Wolnystavby s. r. o.

Orientujeme se především na soukromou klientelu, provádění staveb na klíč, provádění dílčích stavebních prací, rekonstrukce budov, domů, fasád, zateplování polystyrenem i minerální vatou. Děláme okolí Frýdku-Místku.

LISFIO s.r.o.

Stavíme rodinné domy, provádí zateplení domů, výkopové práce, i stavební dokončovací práce jako SDK práce, omítky či pokládku dlažeb. Obchodujeme stavebními materiály.

VIJA STAVBY s.r.o.

Kompletní stavební práce, rekonstrukce, přestavby,

Jindřich Lajvr

Provádíme montáže oken.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.