PP Construction AKL s.r.o.

Strojírenská 259/16, Praha 5, 155 21
Česká Republika

PP Construction AKL » více než 30 let věnujeme metrologii, kalibracím měřidel, zakázkovému měření v oblasti délek a prodeji měřidel. Naše kalibrační laboratoř PP CONSTRUCTION navázala v roce 1990 na činnost podnikového měrového střediska. Kalibrační laboratoř je akreditována národním akreditačním orgánem ČIA Praha pod č. 2291.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

SOREX s.r.o.

Společnost SOREX s.r.o. se sídlem v Hostomicích je specializovaná firma na poskytování služeb v oblasti klimatizace, vzduchotechniky a tepelných čerpadel. Nabízíme kompletní servis klimatizací včetně montáže, projektování a měření a regulace systémů. Nejenže se zaměřujeme na bytovou a kancelářskou klimatizaci, ale také na instalaci a údržbu tepelných čerpadel. Dále zajišťujeme servis a údržbu vzduchotechnických systémů. S našimi zkušenostmi a odborným týmem jsme schopni poskytnout profesionální a spolehlivé služby v oblasti klimatizace a tepelných čerpadel."

Hanna Instruments Czech s.r.o.

Provozujeme e-shop přímého zastoupení výrobce analytických přístrojů pro laboratoře a techniky provozní kontroly v oboru vodárenství, potravinářství, bazenářství, zemědělství, energetiky a průmyslu. Máme servisní zázemí v ČR. Tradiční výrobce měřících přístrojů jako pH metry, konduktometry, teploměry, fotometry.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.