Stav-holl s.r.o.

Vojtěšská 211/6, Praha 1 - Nové Město, 11000
Česká Republika

Jsme stavební firma, provádějící stavební, výkopové, zemní a bourací práce. - demolice domu, - veškeré úpravy terénů, - výkopy přípojek na kanalizaci a vodu, - drenáže kolem domů, - veškeré zemní práce, - zednické práce, - pokládání zámkové dlažby a spoustu jiného. K dispozici máme: - Traktorbagry, - pásové minibagry - otočné bagry, - dumper, - Tatry, MAN, AVIE - kontejnerová doprava a další technika.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

VIJA STAVBY s.r.o.

Kompletní stavební práce, rekonstrukce, přestavby,

Mironstav s.r.o.

Jsme stavební firma, která působí v oboru stavebnictví od roku 2010. Nabízíme široký sortiment služeb : rodinné a bytové domy, průmyslové stavby, rekonstrukce, obnova památek, fasády a zateplovací systémy, oplocení, zpevněné plochy, demolice a zemní práce.

DOMOV MJ s.r.o.

Dřevostavby na klíč, na míru. Přístavby k dřevěným i zděným domům. Finanční poradenství ohledně realizace domů, projekty, vyřízení technické dokumentace.

ZISTAV, s.r.o.

Společnost ZISTAV, s.r.o. se sídlem v Karlových Varech - Staré Role je stavební firma specializující se na komplexní stavební činnost. Naše služby zahrnují rekonstrukce objektů, novostavby všech typů budov, zemní práce, inženýrské sítě, vodovody a kanalizace. S dlouholetou zkušeností a profesionálním přístupem jsme schopni splnit požadavky i těch nejnáročnějších klientů.

Martin Jeřábek

Firma se zabývá zastřešováním bazénů a pracemi s tím spojenými.

L.N.O., s.r.o.

Maříkova 1899/1, Brno - Řečkovice, 62100

Vladislav Mertlík

Stavební činnost, výstavba bytových a nebytových budov, příprava staveniště, zemní práce

DePa s.r.o.

Provádíme komplexní stavební práce. Jsme vybaveni veškerou strojní mechanizací potřebnou ke zhotovení námi prováděných staveb. Naše služby: zemní práce včetně odvozu, vodovody, plynovody, kanalizace, kanalizační přípojky, komunikace, zpevněné plochy, chodníky, rekonstrukce budov, rodinné domy, opěrné zdi, terénní úpravy

ABS - stavební společnost, s.r.o.

Zajišťujeme kompletní dodávky stavebních prací včetně staveb na klíč a to především průmyslových objektů, občanských a administrativních budov, rodinných domů a bytů, inženýrských sítí a projekčních prací. Dále nabízíme rekonstrukce objektů a bytů

LISFIO s.r.o.

Stavíme rodinné domy, provádí zateplení domů, výkopové práce, i stavební dokončovací práce jako SDK práce, omítky či pokládku dlažeb. Obchodujeme stavebními materiály.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.