Petr Gabriel

Kovalovice 57, Kovalovice, 66406
Jihomoravský kraj

Stolařství Petr Gabriel Vám díky moderní technologii nabízí interiérové řešení od projektu po realizaci. Díky vysoké úrovni stolařských prací s využitím vysoce kvalitních a odolných materiálů, zajistíme jedinečnou kvalitu. Nábytek do každého prostoru. Obrovské nákupní haly sice poskytují nepřeberné množství nábytku, avšak téměř nikdy nevyberete zařízení přímo na míru. Stolařství Petr Gabriel je připraveno vyhotovit atypický nábytek k Vaší spokojenosti. Realizace snů. Stolařství Petr Gabriel Vám poradí s výběrem druhu dřeva, povrchové úpravy a vnitřního uspořádání. Díky bohatým zkušenostem se širokou paletou nábytkových kusů i atypických řešení prostoru. Nechte svou fantazii pracovat, my jsme tu na realizaci Vašich snů!

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

READY INTERIER s.r.o.

Zabýváme se předkládáním individuálních řešení v oblasti vybavování kancelářských, bytových a ostatních interiérů. Svou nápaditostí, individuálním přístupem, kvalitou a cenou jsme dostupní každému zákazníkovi. V rámci předkládaného řešení dodáváme kancelářský, bytový, hotelový a atypický nábytek a služby s tímto spojené. Naši zaměstnanci jsou připraveni Vám poskytnout maximální servis a přizpůsobit se Vašim představám o podobě Vašeho interiéru.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.