ICS - Praha, s.r.o.

K Lochkovu 661, Praha 5, 15400

Společnost ICS - Praha byla založena v roce 1992 a zabývá se zprostředkováním, poradenskou a obchodní činností. Divize počítačových sítí firmy ICS - Praha s.r.o. vznikla jako reakce na potřebu moderních informačních řešení pro výkonné obchodní a výrobní společnosti. Cílem naší firmy je navrhovat, realizovat a udržovat moderní a bezpečné informační systémy, vytvořené přesně podle potřeb Vaší firmy. Naši techničtí pracovníci jsou vyškoleni a certifikováni ve svých oborech. Námi navrhované systémy a řešení jsou zaměřeny především na absolutní spolehlivost a bezpečnost. Ze softwarové oblasti se věnujeme zejména vývoji databázových aplikací, vývoji aplikací pro platformu Windows s využitím technologií .NET, nově také vývoji aplikací pro mobilní telefony a PDA. V neposlední řadě se divize počítačových sítí zabývá prováděním auditů, studií a analýz zaměřených především na bezpečnost informačních systémů a rentabilitu investic do oblasti IT.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Ing. Dana Rosolová, MBA

Vývoj software na zakázku.

Sprinx Systems, a.s.

Údolní 212/1, Praha 4 - Braník, 14700

P.V.A. systems, s.r.o.

Nabízíme pokladní systémy včetně řešení prodeje z váhy. Systém komunikuje s EET. B.O.S.S. Enterprise - systém centrálního řízení obchodních řetězců vybudovaný na platformě Java EE - řešení pro velkoobchody a maloobchody. Systémy datových skladů a Business Intelligence.

IVAR ID Poděbrady, s.r.o.

Systém pro evidenci a zpracování docházky, plánování směn, přístupové systémy, technologie bezkontaktní identifikace, čtečky LF, HF, UHF. Dodávky čipů, karet, hodinek. Dodávky SW, vývoj na klíč, mobilní aplikace, dodávky turniketů, branky, brány, el. zámky pro šatní skříňky Off-Line i On-Line, pokladní systémy pro aquaparky, sportovní centra, haly, saun, wellness a pod., vstupenkové systémy pro zimní stadiony a multifunkční haly

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.