WAK System, spol. s r.o.

Petržílkova 2564/21, Praha 5 - Stodůlky, 15800
Česká Republika

Nabízíme dodávku a implementaci vlastních informačních systému: 1) WAK INTRA - obchodně-ekonomický a účetní systém obsahující CRM i mzdy. Oborové řešení pro cestovní agentury, servisní organizace a auto-servisy. 2) KISKAN - IS pro krizové plánování orgánů státní správy a soukromých firem. 3) WAK BCM - systém pro dynamické mapování procesů a zajištění bezpečnosti a funkčnosti podnikové infrastruktury. 4) WAK ODI - systém pro podporu v procesech hodnocení a optimalizace obnov infrastruktur a technologických celků. 5) WAK DIPS - softwarový nástroj poskytují informace užitečné v krizovém řízení přehlednou grafickou formou. Systémy jsou postaveny na platformě operačního systému Windows, databáze SQL a internetového prohlížeče. Systémy lze pořídit formou pronájmu licencí. Více informací na www.waksystem.cz.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Ing. Dana Rosolová, MBA

Vývoj software na zakázku.

IVAR ID Poděbrady, s.r.o.

Systém pro evidenci a zpracování docházky, plánování směn, přístupové systémy, technologie bezkontaktní identifikace, čtečky LF, HF, UHF. Dodávky čipů, karet, hodinek. Dodávky SW, vývoj na klíč, mobilní aplikace, dodávky turniketů, branky, brány, el. zámky pro šatní skříňky Off-Line i On-Line, pokladní systémy pro aquaparky, sportovní centra, haly, saun, wellness a pod., vstupenkové systémy pro zimní stadiony a multifunkční haly

Sprinx Systems, a.s.

Údolní 212/1, Praha 4 - Braník, 14700

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.