Vladimír Nekolný

Krátká 268, Nehvizdy - Nehvizdy, 25081
Středočeský kraj

výroba konstrukcí (hal, přístřešků…) a jejich opláštění veškeré zámečnické práce - výroba mříží, zábradlí a plotové prvky kovoobrábění: soustružení (do průměru 650mm a délky 3m), frézování, broušení (na kulato, na plocho), vrtání stříhání plechů (tloušťky do 3 mm) renovace kovových strojních dílů s následným opracováním dělení materiálu na automatické pásové pile s přesností do 0,1mm svařování pod ochrannou atmosférou (CO2 a Ar/CO2) a klasické elektrody V roce 1999 se náš program rozšířil o prodej spojovacího a hutního materiálu. Dále provádíme tyto služby: práce se zemními stroji (bagr Kobelco, UNK 320, Locust 903, manipulátor MATBRO – dosah 7 m) jeřábové práce (AD 14) vysokozdvižné vozíky (do 3,2 t) doprava (Avia 3t, Iveco 5t) montážní plošina 13m na podvozku Avia (s možností el. pohonu) hutnění povrchů (vibrační válec vedený VVV 600/12, vibrační deska velká DPU 4045H, vibrační deska malá VD 35016, vibrační pěch NT65) řezání spár do betonu a asfaltu (řezačka RZ 171). Pro stavebnictví provádíme tuto činnost: skrývky zeminy výkopové práce hutnění podloží vozovek a zásypů výkopů pokládka zámkové dlažby, obrubníků v interiéru obklady a dlažby převozy materiálu, kontejnery 5 t.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

KAMPA-MARYNKA s.r.o.

Provádíme demolice staveb, zemní a výkopové práce, opevnění vodních koryt těžkým závozem, skrývky zeminy. Zabýváme se rovněž stavbou opěrných zdí. Realizace dopravních staveb, komunikací, dále pozemní stavby. Zajistíme stavby rodinných domů, zpevněných plotů, zámkových dlažeb i zahradních pergol.

Jindřich Kněbort

Vesec č.p. 61, Mírová pod Kozákovem, 51101

Viliam Mészáros

Realizuji veškeré zemní a výkopové práce, demolice i s odvozem suti. Dále se zaměřuji na výstavbu rodinných domů na klíč. V případě zájmu mne neváhejte kontaktovat na tel.: 731889423

RONYTRANS, s.r.o.

Přívrat 1454/12, Brno-Žabovřesky, 61600

Ján Pál

Společnost Ján Pál se sídlem v Turnově je specialistou na zpracování kamene a poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kamenných výrobků a stavebnictví. Nabízíme zpracování kamenných desek, náhrobků, kuchyňských pracovních desek, schodů, dlažeb a obkladů. Dále se specializujeme na zednické práce, rekonstrukce, terénní úpravy a zemní práce. Své služby poskytujeme jak pro soukromé osoby, tak i pro firemní zákazníky. Vyrábíme kvalitní kamenné výrobky a garantujeme profesionální a precizní provedení práce.

Richard Wiehl

Zlatá Olešnice 172, Zlatá Olešnice, 46847

ELITT stavební s.r.o.

Firma se zabývá kompletním stavebnictvím, rekonstrukcemi, zednictvím a zemní činností kdy působí v Praze a Středočeském kraji.

Vladislav Mertlík

Stavební činnost, výstavba bytových a nebytových budov, příprava staveniště, zemní práce

VIJA STAVBY s.r.o.

Kompletní stavební práce, rekonstrukce, přestavby,

PETRUŽÁLEK A SYNOVÉ s.r.o.

Jsme českou rodinnou firmou, která vám poskytuje nákladní automobilovou přepravu, pronájem velkoobjemových kontejnerů a likvidaci stavebního odpadu. Součástí našich služeb jsou také demoliční a zemní práce. Dále vám nabízíme prodej písku, kačírku, štěrku, stavebního recyklátu a zahradní zeminy.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.