Ing. Josef Kolář

Havlíčkova 24/1289, Přerov, 75002

Nabízíme komplexní program sanace vlhkého zdiva a izolace vlhkého zdiva. Využíváme všechny dostupné moderní metody a technologie sanace zdiva a díky tomu patříme v této oblasti k předním subjektům na trhu. Jsme jako jediní v ČR držitelem certifikátu ISO 9001:2001 se specializací na sanace zdiva.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Zdeněk Vávra

Zdeněk Vávra se sídlem v Kamýku nad Vltavou je odborníkem v oblasti PUR pěny, stříkané izolace, pěnové izolace, PUR izolace, rekonstrukce a rekonstrukčních prací. S víceletou zkušeností a využitím moderních technologií nabízíme vysokou kvalitu našich služeb. Našim zákazníkům poskytujeme efektivní a spolehlivé řešení pro izolaci a rekonstrukci jejich domovů a budov. Snažíme se vytvořit komfortní a energeticky úsporné prostředí, které splňuje veškeré požadavky a představy našich klientů

BAUTECHNOLOGY a.s.

Naše firma se specializuje na odvlhčení zdiva injektáží WetBRICK gelem a na dezinfekci vzduchu a prostor. Odvlhčujeme HISTORICKÉ BUDOVY,ČINŽOVNÍ DOMY, RODINNÉ DOMY,HOSPODÁŘSKÉ BUDOVY,CHALUPY,CHATY,FIREMNÍ OBJEKTY.... WetBRICK gel spolehlivě funguje u všech typů zdiva (kámen,cihla,ytong,porotherm,atd.), působí proti vlhkosti vzlínáním od základů domu, z boku a dokonce i proti tlakové vodě. ZÁRUKA 10 LET, prověřená funkčnost 30 let. Dezinfekce vzduchu, likvidace virů, bakterií, plísní.

HW - PANTY spol. s r.o.

Sanace vlhkého zdiva progresivní technologií HW SYSTEM (nerezové plechy) rakouský a evropský patent, jsme výhradní zástupci tohoto systému v ČR. Záruka, garance na statiku objektu. Rovněž provádíme klas. metody podřezání zdiva (řetěz. pilou a lanem).

Tomáš Havel

Stavební firma je zaměřená na stavby rodinných domů na klíč, zateplené fasády, betonové konstrukce - schodiště (vč. točitých), výtahové šachty, monolitické věnce, opěrné zídky, bazény, žumpy, izolace spodních staveb, terénní úpravy, stavby oplocení, bourací práce

Alan Toráč

Dělám zednické práce, fasády, obklady, dlažby, malířské pr., zemní pr. - ruční, demolice, rekonstrukce byt. jader, zateplení, izolace, okna, dveře, betonové podlahy a betonové ploty.

KPV SYSTÉM, s. r. o.

Jsme spolehlivá stavební firma, která vám, zajistí kompletní stavbu rodinného domu na klíč, rekonstrukci nebo výstavbu průmyslových hal či zateplování a revitalizace bytových domů a inženýrských staveb.

Střechy INFINITY, s.r.o.

1. máje 870/38, Olomouc, 77900

OCHRANA - DŘEVA s.r.o.

Zachraňujeme stavby a jejich konstrukce, likvidujeme dřevokazný hmyz a dřevokazné houby. Děláme sanace vlhkého zdiva. Našim cílem je poskytovat kompletní služby. Využíváme nejnovější prověřené technologie pro likvidaci škůdců dřeva a sanaci vlhkého zdiva.

Betonové podlahy Žák s.r.o.

Specializujeme se na provádění betonových podlah, tepelných izolací a izolací proti vodě jak pro soukromý, tak i pro veřejný sektor. Nabízíme také Foukané tepelné a akustické izolace.

Izolace Grey s.r.o.

Vestecká 391, Vestec, 25242

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.