FIMAPRIST s.r.o.

Hlubčická 146/10, Krnov - Pod Bezručovým vrchem, 79401
Moravskoslezský kraj

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

KPV SYSTÉM, s. r. o.

Jsme spolehlivá stavební firma, která vám, zajistí kompletní stavbu rodinného domu na klíč, rekonstrukci nebo výstavbu průmyslových hal či zateplování a revitalizace bytových domů a inženýrských staveb.

Lesostavby Třeboň a.s.

Mezi hlavní náplně naší společnosti Lesostavby Třeboň a.s. patří: výstavba komunikací – od lesních cest až k silnicím, náročné ekologické stavby – revitalizace vodních toků, vodohospodářské stavby – výstavbu a rekonstrukce rybníků, vodních toků, čistíren odpadních vod, vodovodů a kanalizace bytová výstavba

STAVEBNICTVÍ JOSEF BAČA s.r.o.

Jsme malá stavební firma. Specializujeme se na výstavbu rodinných domů na klíč, zateplování staveb, rekonstrukce bytových jednotek a ucelené dodávky stavebních prací.

ČERPADLA VRCHLABÍ s.r.o.

Zabýváme se prodejem, servisem, opravami čerpadel (kalových, ponorných, dávkovacích). Nabízíme značky Zehnder, KSB, Wilo, Sigma, Grundfos, ABS, Brinkmann, IMP, ORPU, Gusher, Piranha, Knoll. Prodáváme ložiska, gufera a další. Umíme dodat čističky odpadních vod, zasněžovací systémy, tlakové nádoby.

Michal Sixta

U Dráhy 220, Vrbová Lhota, 28911

Vasyl Soyma

Realizují rekonstrukcí střech, pokryvačské práce.

ABS - stavební společnost, s.r.o.

Zajišťujeme kompletní dodávky stavebních prací včetně staveb na klíč a to především průmyslových objektů, občanských a administrativních budov, rodinných domů a bytů, inženýrských sítí a projekčních prací. Dále nabízíme rekonstrukce objektů a bytů

Linea střechy, s.r.o.

Pro Vaši stavbu navrhneme a vyrobíme dřevěnou vazníkovou střešní konstrukci, dodáme vázaný krov, konstrukci z masivního dřeva. Jsme dodavateli střech na klíč. Patříme mezi špičkové dodavatele a zpracovatele, naše produkty jsou prvotřídní kvality. Se servisem a rekonstrukcí střech a střešních krovů máme dlouhodobé zkušenosti.

Ján Pál

Společnost Ján Pál se sídlem v Turnově je specialistou na zpracování kamene a poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kamenných výrobků a stavebnictví. Nabízíme zpracování kamenných desek, náhrobků, kuchyňských pracovních desek, schodů, dlažeb a obkladů. Dále se specializujeme na zednické práce, rekonstrukce, terénní úpravy a zemní práce. Své služby poskytujeme jak pro soukromé osoby, tak i pro firemní zákazníky. Vyrábíme kvalitní kamenné výrobky a garantujeme profesionální a precizní provedení práce.

RONYTRANS, s.r.o.

Přívrat 1454/12, Brno-Žabovřesky, 61600

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.