Jiří Hořický

Žebětínek 39/169, Brno-Medlánky, 62100

Naše firma byla založena v roce 1997 a již od začátků spočívá naše výrobní náplň v zakázkové a malosériové kovovýrobě jako je pasířství, zámečnictví, svařování speciálních materiálů, kovoobrábění i opravy auto-moto dílů. Jednou z hlavních specializací je výroba a montáž zábradlí, schodišť, různých doplňků do interiéru a exteriéru a svařování speciálních materiálů jako je hliník, nerez i titan. Na výrobním programu se podílí kolektiv zkušených a kvalifikovaných pracovníků. Při výrobě je dbáno na precizní řemeslné zpracování u kterého je kladen důraz jak na přesnost, tak na vysoce estetický vzhled. Pro nabídku kompletních služeb zákazníkovi jsme v kontaktu s architekty a konstruktéry, s nimiž úzce spolupracujeme.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Michal Mošanský

Výroba nábytku do interiéru, výroba kuchyně, vestavěné skříně, dětský nábytek, výroba postele, nábytek do kanceláře, do budovy

Petr Šváb

Jsem hodinový manžel. NABÍZÍM SPOLEHLIVÉ SLUŽBY V OBLASTI DROBNÝCH PRACÍ A OPRAV V DOMÁCNOSTI – V BYTĚ ČI NA CHATĚ. Dodání a instalace zařízení pro příjem signálu pozemní TV (DVB-T/T2) a satelitní TV pro pro jednoho uživatele i pro celý domovní komplex.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.