Fire & Safety systems spol. s r.o

Veleňská 209, Přezletice, 25073
Středočeský kraj

Firma Fire & Safety Systems spol. s r.o. byla založena v roce 2003 a je smluvním partnerem firmy Iveco magirus Brandschutztechnik GmbH pro český trh. Firma má vysoce kvalifikované spolupracovníky, kteří zajišťují kontakt se zákazníky, prodej, servis a služby s tím spojené. Ti během své působnosti u předchozího zastoupení firmy Iveco magirus pro český trh spolupracovali na dodání více než 50 požárních automobilů různých typů včetně automobilových žebříků, automobilových plošin, cisternových automobilových stříkaček různých kategorií a vozidel pro likvidaci ekologických havárií hasičským záchranným sborům a dalším organizacím. Firma se kromě prodeje požárních automobilů zabývá prodejem požární techniky, telekomunikačních zařízení, pracovních ochranných prostředků, prostředků ochrany životního prostředí a jiného požárně - technického vybavení pro hasičské záchranné sbory a záchranářské organizace atd. Zároveň firma zajišťuje servis včetně poradenských služeb spojených s nákupem, provozem, servisem a údržbou požární a záchranářské techniky. Kromě výrobků firmy Iveco magirus Brandschutztechnik GmbH dodáváme např. výrobky těchto firem: zásahovou, speciální a pracovní obuv - Jolly – Safety Footwear, termokamery Bullard, měřící přístroje, BW Technoligies armatury a proudnice – AWG, AKRON, POK, vyprošťovací techniku - Weber hydraulik, prostředky ochrany životního prostředí - Öko-tec systems a další.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

CIVOP s.r.o.

Nabízíme služby outsourcingu bezpečnost práce, požární ochrana, zpracování dokumentace, školení BOZP PO, řešíme školení (jeřábník, obsluha VZV, tlakové nádoby, první pomoc, elektro atd.), koordinátor BOZP, poradenství OHSAS, revize PHP.

SAFETY PRO s.r.o.

Zaměřujeme se především na oblast BOZP a PO a technický dozor staveb. Postupným vývojem a růstem společnosti v průběhu let přibývaly k těmto činnostem i další. V současné době spadá mezi naše hlavní činnosti technický dozor stavebníka, BOZP a PO, geotechnika a geologie a projekční činnost.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.