Michal Novák

CÍGLEROVA 1078/8, Praha 14 - Černý Most, 19800
Hlavní město Praha

Služby autobazaru Poskytujeme služby, které očekáváte od moderního autobazaru, sledujeme moderní trendy prodeje automobilů a jako jedni z prvních integrujeme nové možnosti financování, pojištění, prověřování vozů atd. do služeb našeho autobazaru. Díky tomu se nám daří budovat stále se rozšiřující síť stálých zákazníků, kteří využívají našich služeb při prodeji a nákupu svých vozů pravidelně. Autobazar - prověřená ojetá auta Prodáváme spolehlivá a prověřená auta s garancí ujetých kilometrů a původu. Nabízíme řadu nadstandardnich služeb v oblasti prodeje a výkupu. Náš autobazar se zaměřuje především na individuální přístup k zákazníkovi. Z velké části dodáváme vozy na objednávku.....nabídka autobazaru Nové vozy Prodej nových vozů za výhodné ceny. Všechny vozy v úpravě pro Českou republiku, s platnou zárukou výrobce, českými SPZ....více Kvalitní tým autobazaru Kvalifikovaný tým našich prodejců se klientům ochotně věnuje, dokáže vždy najít nejvhodnější řešení koupě i prodeje vozu. Administrativní záležitosti včetně financování a pojištění vozu má na starosti tým business managerů, odborníků na finanční služby, kteří našim klientům ušijí na míru formu financování, která jim bude nejvíce vyhovovat. Dlouhodobý pronájem aut Nabízíme dlouhodobý pronájem vozidel. Vzhledem k široké flotile je naše půjčovna vozů schopna splnit každé Vaše přání. Podle Vašich požadavků máte k dispozici pronájem vozů nižší, střední i vyšší třídy několika značek....více Leasing, úvěr Nabízíme vám moderní formy financování, kterými jsou leasing pro právnické osoby a firmy a úvěr na ojeté vozy pro fyzické osoby a firmy. Pojištění, povinné ručení Pomůžeme vám s výběrem optimální varianty pojištění a vše vyřídíme za vás při koupi vozu. Tak jako leasing a úvěr i pojištění vyřídíme v našem autobazaru na počkání.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Přerost a Švorc - auto, s.r.o.

Prodej nových i ojetých vozů značky ŠKODA. Komplexní servisní nabídka, pneuservis, myčka, emise, příprava na STK a její realizace, likvidace pojistných událostí, asistenční a odtahová služba non-stop 602 277 382.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.