Velíšek & Podpěra - advokátní kancelář s.r.o.

Holečkova 105/6, Praha 5 - Smíchov, 15000
Hlavní město Praha

Jsme renomovaná advokátní kancelář poskytující právní služby té nejvyšší kvality zejména v těchto oblastech: občanské a obchodní právo, právo obchodních společností, fúze a akvizice, právní vztahy k nemovitostem, bankovnictví a finance, soutěžní právo, právo duševního vlastnictví, pracovní právo, úpadkové právo, restrukturalizace, daňové právo, Evropské právo, stavební právo, správní právo, kapitálové trhy a bankovní právo, směnečné právo, právo životního prostředí a další. Ve všech těchto oblastech a stejně tak v jednotlivých oblastech výše uvedených zastupuje advokátní kancelář své klienty před soudy všech stupňů a též před rozhodčími soudy a orgány. S ohledem na počet a odborné zkušenosti svých právníků je advokátní kancelář schopna poskytovat komplexní právní služby na vysoké úrovni. Veškeré právní služby mohou být přitom poskytovány v českém, anglickém, německém a v ruském jazyce.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

CONFIN PARTNER s.r.o.

Dotační poradenství. Zpracování žádosti o dotace. Výběrová řízeni. Administrativa výběrových řízení. Projektová dokumentace.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.