LUING, spol. s r.o.

Marxova 372/6, Havířov-Město, 73601
Česká Republika

Požární utěsnění prostupů a spár Realizace požárního utěsnění prostupů všech typů technologických rozvodů prostupujících požárně dělícími konstrukcemi, včetně utěsnění stavebních a dilatačních spár. Požární ochrana technologických zařízení Realizace dodatečných opatření pro splnění požadavků především na požární odolnost rozvodů VZT, SOZ, rozvaděčových skříní, elektrických přípojnic a podobně … Vybavení objektů - věcné prostředky požární ochrany Navrhování, dodávky a montáž přenosných hasicích přístrojů, hydrantových systémů, bezpečnostního značení (včetně speciálního značení pro orientaci jednotky HZS).

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Petr Šváb

Jsem hodinový manžel. NABÍZÍM SPOLEHLIVÉ SLUŽBY V OBLASTI DROBNÝCH PRACÍ A OPRAV V DOMÁCNOSTI – V BYTĚ ČI NA CHATĚ. Dodání a instalace zařízení pro příjem signálu pozemní TV (DVB-T/T2) a satelitní TV pro pro jednoho uživatele i pro celý domovní komplex.

CIVOP s.r.o.

Nabízíme služby outsourcingu bezpečnost práce, požární ochrana, zpracování dokumentace, školení BOZP PO, řešíme školení (jeřábník, obsluha VZV, tlakové nádoby, první pomoc, elektro atd.), koordinátor BOZP, poradenství OHSAS, revize PHP.

SAFETY PRO s.r.o.

Zaměřujeme se především na oblast BOZP a PO a technický dozor staveb. Postupným vývojem a růstem společnosti v průběhu let přibývaly k těmto činnostem i další. V současné době spadá mezi naše hlavní činnosti technický dozor stavebníka, BOZP a PO, geotechnika a geologie a projekční činnost.

KonekTel, a.s.

Společnost KonekTel, a.s. se sídlem v Pardubicích - Popkovicích je předním poskytovatelem služeb v oblasti radiostanic, vysílaček a radiových sítí. Společnost se specializuje na opravy a servis zařízení od renomovaných značek jako je Motorola, Kenwood, Vertex a další. Nabízí kompletní sortiment vybavení včetně převaděčů, antén, baterií a dalšího příslušenství. KonekTel, a.s. je odborníkem na systémy jako je Mototrbo a TETRA a také poskytuje technologie rádiových pojistek a rádiového zabezpečení. Společnost se rovněž specializuje na opravy a revize anténních systémů a také se stará o údržbu telekomunikačních zařízení.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.