City Self-Storage s.r.o.

Argentinská 516/40, Praha 7, 17000

City Self - Storage Vám poskytuje čisté, suché a bezpečné skladové prostory Velikost skladů je od 1 do 50 m2, skladovací kóje si můžete uzamknout svým vlastním zámkem. Můžete si najmout skladovací kóji na dobu již od jednoho týdne. Přístup k věcem je neomezený 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Sklady City Self - Storage jsou vhodné pro soukromé osoby i pro firmy. Součástí služby je prodej obalového materiálu a zajištění stěhování.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Juta, a.s.

Společnost Juta, a.s. se sídlem v Dvůr Králové n. L. je významným výrobcem širokého sortimentu produktů pro stavebnictví, zemědělství, obaly a technické účely. Specializuje se také na výrobu umělého trávníku JUTAgrass pro sportovní plochy, fotbalová hřiště, zahrady, balkony a terasy. S dlouholetou tradicí a zkušenostmi v oboru jsme spolehlivým partnerem pro vaše projekty a potřeby.

SINFO, spol. s r.o.

Matrace, pěnové části pro sedací nábytek, molitan, polyetylen, obalový materiál, fixace, konstruované obaly, pěnové výplně kufrů, transportní obaly, ochranné matrace, vybavení lyžařských areálů, dětský pěnový nábytek, 3D obaly, zvuková izolace.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.