Nabexis s.r.o.

Žerotínova 1155/3, Ostrava - Moravská Ostrava, 70200
Moravskoslezský kraj

Zahradní jezírka, koupací jezírka a automatické závlahy Toro na klíč. Návrhy, stavba, rekonstrukce, servis, údržba, poradenství. Nabízíme vše pro zahradní jezírka: Filtrace a čerpadla Oase, EPDM kaučukové fólie Firestone, vodní rostliny do jezírek, fotogalerie. Provádíme také terénní úpravy jako je stavba kamenné zídky, suché zídky atd.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Stanislav Volavka

Jsme zahradnická firma, která nabízí kompletní služby v oblasti zahradnictví. Zabýváme se realizací zahrad, od první prohlídky terénu, přes konzultaci, vytvoření návrhu, samotnou výsadbu, až po celkovou údržbu zahrady i s jejich následnou údržbou.

LUKO - trávníky s.r.o.

Realizujeme sportovní plochy, dále rekonstrukce travnatých hřišť, regenerace a ošetřování trávníků, travní koberce. Nabízíme speciální travní hnojiva, travní osiva, automatické závlahové systémy, sportovní plochy s povrchy III. generace,víceúčelová hřiště, umělé povrchy a sportovní povrchy.

VIP Bazény s.r.o.

Vyrábíme a prodáváme sklolaminátové bazény – kruhové, obdélníkové, oválné. Dodáváme i zastřešení, technologii bazénů, filtrace a zajišťujeme bazény i tzv. na klíč. Dále vyrábíme, skluzavky, skokanská prkna. V naší nabídce najdete zastřešení pro průmyslové objekty, polaminování, krycí prvky, zakázkové práce.

Martin Jeřábek

Firma se zabývá zastřešováním bazénů a pracemi s tím spojenými.

ZAHRADY-NEJGARDEN.CZ

Naše firma nabízí komplexní služby v oblasti péče o zahradu: instalaci automatických zavlažovacích systémů, zakládání nových zahrad či rekonstrukci vzrostlých zahrad, průběžnou údržbu zahrad,péči o trávník.

DIAMANT UNIPOOL s.r.o.

Jsme výrobcem bazénů a bazénového zastřešení. Zaměřujeme se na vysokou kvalitu našich bazénů a zastřešení.

Bazény, okna - Tomášek s.r.o.

Dodáváme a montujeme bazény po celém území České republiky. Nabídnout můžeme bazény plastové, foliové i sklolaminátové, bazény pro venkovní použití, tak i do interierů. Bazény jsou určeny pro zapuštění případně částečné zapuštění do terénu. Zajistíme zastřešení a zakrytí bazénů.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.