STOPRO servis s.r.o.

Lidická 676, Židlochovice, 66701
Jihomoravský kraj

Činnosti společnosti STOPRO servis s.r.o.: - správa a údržba nemovitostí, úklid vnitřních i venkovních prostor, - dodavatel úklidových pomůcek, techniky, čistících prostředků, - účetní poradenství, - dodavatel kvalitních alternativníchch náplní do tiskáren. Pravidelný úklid i jednorázový úklid naše společnost zajišťuje především v Jihomoravském kraji, úklid Brno-město, úklid Brno-venkov, úklid Břeclav, úklid Hodonín, úklid Olomouc, úklid Zlín, úklid Znojmo, úklid Vyškov, aj. Úklid nonstop - 24 hod. denně: Správa a údržba nemovitosti, úklidový servis, úklidová služba, uklízení, úklid prostorů jako jsou obchodní centra, průmyslové haly, administrativní a kancelářské, zdravotnické, úřady státní správy, peněžní ústavy, panelové domy, úklid exteriéry, úklid domácností, čištění interiéru (formou pravidelného, smluvního vztahu či jednorázové činnosti), generální úklid. V oblasti úklidu poskytujeme služby jako např. strojové mytí a leštění podlah, luxování a čištění koberců, úklid po řemeslných pracích, mytí a dezinfekce jídelních a kuchyňských prostorů, mytí a ošetření všech podlah, čištění a dezinfekce sociálního zařízení, apod. V rámci zajištění kompletních služeb pro naše zákazníky nabízíme kompletní sortiment hygienického programu, úklidové čistící prostředky, profesionální úklidové pomůcky. Stále sledujeme nové technologie a nové trendy v oblasti úklidů a úklidové techniky. Díky tomu máme jak spokojené zákazníky tak i zaměstnance. Máme dvě varianty stanovení ceny. Cenu buď (s prioritními požadavky) navrhnete nebo cenu na základě Vaši poptávky navrhne naše firma. V obou případech Vám sestavíme program a organizační postup při úklidu společně s podrobnou specifikací prací. Dále poskytujeme služby v oblasti účetnictví a daňové evidence. Patří sem např. účetní poradenství, vedení, kontrola, mzdy, personalistika, daňové přiznání, zastupování na úřadech. Tyto služby poskytujeme ve formě externí spolupráce. Dovolujeme si Vám také nově nabídnout tonery a náplně do tiskáren, faxů, kopírek, které jsou plně kompatibilní, mají vysokou výtěžnost*, a jsou mnohem levnějším než originální náplně. www.naplnetiskaren.com Poskytujeme záruku jak na naše zboží, tak také na Vaše zařízení. Všechny námi nabízené náplně do tiskáren splňují náročné normy pro originální značkové výrobky. Naší prioritou je poskytovat zákazníkům kvalitní zboží, a proto naše náplně do tiskáren dosahují stejných kvalit, jako značkové produkty od výrobců tiskáren. Nabízíme Vám kvalitní a levné náplně zn. PrintLine. Pro naše zákazníky se snažíme býti důvěryhodným, solidním, a spolehlivým obchodníkem, a proto na naše nabízené zboží PrintLine poskytujeme záruku 24 měsíců a PrintLine také přebírá záruku za tisková zařízení, ve kterých byl námi prodaný spotřební materiál použit.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Petr Malenčuk

Nabízíme vám kompletní údržbu zeleně a komunikací po celý rok - zajištění zimní údržby chodníků v areálů firem, obcí, měst a obchodních center, kde jsme schopni v krátkých časových lhůtách provést kompletní zásah od ručního odstranění sněhu z chodníků, vstupů do budov, úklid chodníků atd.

Vyčistíme.to s.r.o.

Zaměřujeme se na čištění kusových i pokládkových koberců v komerčních prostorech i v domácnostech. Perfektně vám vyčistíme i čalouněný nábytek jako jsou např. křesla, gauče, židle, kancelářské židle nebo třeba matrace. Odstraníme skvrny i zápach, to vše nejlepší technologií i nejšetrnějšími přípravky.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.