GEONEMO,s.r.o.

Plzenska 2311/2a, Ceske Budejovice, 37004
Jihočeský kraj

geodetická kancelář, geodet, geodeti, geodézie, vytyčení pozemku, vytyčení pozemků, zaměření pozemku, zaměření stavby, zaměření staveb, zaměření budov, zaměření budovy, zaměření pro hypotéku, hypotéka, geometrický plán, geometrické plány, věcné břemeno, inženýrské sítě, mapování a správa dat, České Budějovice, Netolice, Prachatice, Frymburk, Český Krumlov, jižní Čechy, jihočeský kraj, geodetické práce, geodetické služby, geodet České Budějovice, vytyčení základů, zaměření pro kolaudaci, kouladace, katastr nemovitostí, pozemkové úpravy, polohopisné a výškopisné zaměření, mapování, zeměměřické služby, zeměměřič, vytyčení hranic pozemku, zeměměřické činnosti, zeměměřická činnost

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

SAFETY PRO s.r.o.

Zaměřujeme se především na oblast BOZP a PO a technický dozor staveb. Postupným vývojem a růstem společnosti v průběhu let přibývaly k těmto činnostem i další. V současné době spadá mezi naše hlavní činnosti technický dozor stavebníka, BOZP a PO, geotechnika a geologie a projekční činnost.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.