Roman Gnip

Dubrovnická 1058/3, Praha 5 - Košíře, 15000

Zabýváme se výrobou nábytku na míru, kuchyně, bary, vybavení prodejen, skříně, vestavěné skříně, dětské pokoje, kancelářský nábytek. Prodáváme kvalitní německé podlahy včetně zajištění montáže. Dále rekonstrukce, fasády, sanace, likvidace plísní atd.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Jiří Eliáš

Heřmaničky 90, Heřmaničky, 25789

ANNASTAV CZ s.r.o.

Provádíme komplexní stavební práce-rekonstrukce,zateplení fasád RD,panelových a bytových domů,přestavby bytů a rekonstrukce bytových jader,kompletní údržba a rekonstrukce průmyslových podniků,zámková dlažba vchodů,chodníků,vjezdů a parkovacích stání,výstavba plotů a oplocení,malířské práce,demoliční,zemní a výkopové práce,výstavby kanalizace a přípojek,ZTI, údržba objektů,

Enerfina,s.r.o.

Společnost Enerfina s.r.o. se zabývá rekonstrukcí a renovací interiérů a exteriérů. Naší hlavní činností je obnova a restaurování památkových objektů. Spolupracujeme s vysoce kvalifikovanými restaurátory a pracovniky v uměleckořemeslné výrobě, z nichž většina je držitelem licence ministerstva kultury.

Roman Vojáček

Realizuji instalatérské práce - voda, plyn, topení, kanalizace. Provádíme rekonstrukce bytových jader a koupelen.

ELITT stavební s.r.o.

Firma se zabývá kompletním stavebnictvím, rekonstrukcemi, zednictvím a zemní činností kdy působí v Praze a Středočeském kraji.

Petr Lohynský

Zednické práce, fasády, sádrokartonářské práce, podlahy, malířské práce, obklady, dlažby, zámkové dlažby, montáže oken, malování, zateplené fasády.

Josef Dostál MyDos

Jsme truhláři tělem i duší. Vy diktujete, my vyrobíme. Tesař, truhlář, interiérové dveře, vinylové podlahy klik, kompletní schodiště prostě vše co se dřeva týče. Stavíme také i dřevostavby.

Altryss, s.r.o.

Zaměření firmy je realizace interiérů. Hlavní zaměřením realizace zakázek jsou drobné i velké investiční akce. Realizujeme dřevěné podlahy všech typů konstrukcí a také podlahy renovujeme a to včetně historických. Pokládáme linolea, PVC a koberce. Provádíme podlahy sportovišť a průmyslových objektů. Pro všechny typy podlah provádíme přípravu a případnou sanaci podkladů a to i včetně frézování. Dodáváme Dřevěné konstrukce do interiérů a exteriérů, ploty, dělící stěny, pergoly a obklady stěn.

Michal Mošanský

Výroba nábytku do interiéru, výroba kuchyně, vestavěné skříně, dětský nábytek, výroba postele, nábytek do kanceláře, do budovy

Josef Myslivec

POKUD NÁS OSLOVÍTE PŘES TENTO PROFIL - INFORMUJTE NÁS O TOM = ZÍSKATE NACENĚNÍ ZDARMA !!! Hodinový manžel - zručný řemeslník.Provádíme zednické a stavební práce, drobné řemeslné práce, obkladačské práce, zděné kuchyně. Provádíme pokládky zámkové dlažby, opravy fasády, památkové fasády, betonáže, rekonstrukce staveb, bytových jader. Montáž sádrokartonů. Malířské práce.Montáže nábytku. Úklidové práce.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.