SOKRA,s.r.o

Na Návsi 33, Čestlice, Praha-východ, 25101

Prodej, velkoobchod, maloobchod, servis, projekce, montáž klimatizace Haier, tepelná čerpadla, chladící věže, ventilátorové konvektory, chladiče kapalin. Prodej montážního, servisního a čisticího příslušenství. 1. profesionální e-shop.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Ing. Pavel Medek - MEDEKlima

Tř. Maršála Malinovského 278, Uherské Hradiště, 68601

Luděk Keszeli - KL-MONT

Prodej, montáž a servis klimatizací, tepelných čerpadel, podlahového topení, průmyslového chlazení a infrazářičů po celé ČR i SR. Chlazení a vytápění - záruční i pozáruční servis. Opravy a rekonstrukce chladících zařízení, vzduchotechniky a tepelných čerpadel.

SOREX s.r.o.

Společnost SOREX s.r.o. se sídlem v Hostomicích je specializovaná firma na poskytování služeb v oblasti klimatizace, vzduchotechniky a tepelných čerpadel. Nabízíme kompletní servis klimatizací včetně montáže, projektování a měření a regulace systémů. Nejenže se zaměřujeme na bytovou a kancelářskou klimatizaci, ale také na instalaci a údržbu tepelných čerpadel. Dále zajišťujeme servis a údržbu vzduchotechnických systémů. S našimi zkušenostmi a odborným týmem jsme schopni poskytnout profesionální a spolehlivé služby v oblasti klimatizace a tepelných čerpadel."

TZB TECHNOLOGY s.r.o.

Valašská Polanka 409, Valašská Polanka, 75611

JOTRON s.r.o.

Nabízíme služby v oblasti klimatizace jak průmyslové tak i pro byty a rodinné domy v rámci celé ČR

Unifast solar s.r.o.

Nabízíme fotovoltaiku bez záloh. Zaměřujeme se na kompletní dodávku a montáž fotovoltaických elektráren, větrných elektráren, tepelných čerpadel, klimatizací či solárních systémů. Více na www.unifastsolar.cz

KIFO s.r.o.

Našim zákazníkům nabízí kompletní řešení dodávek, montáže a servis klimatizačních jednotek, tepelných čerpadel a ventilačních jednotek, které jsou na našem trhu již řadu let a moderní technologie výrobků je zárukou nejvyšší kvality.

VIATHERM s.r.o.

Zaměřujeme se na velkoobchodní prodej topenářské techniky značky Unical. Zajišťujeme dovoz a distribuci kotlů a náhradních dílů. Dodáváme závěsné a kondenzační plynové kotle, tepelná čerpadla, podlahové vytápění, termočlánky univerzální, detektory úniků či hlavice. Prodej komponent topných systémů značky Honeywell. Dodávka a montáž plynových kotelen.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.