I.S. POL – izolace s.r.o.

Kurta Konráda 2445/7, Praha 9 – Libeň, 19000
Česká Republika

HYDROIZOLACE - REALIZACE STAVEB: izolace - hydroizolační fóliové systémy - jezírka - bazény - terasy - balkony - ploché střechy - šikmé střechy - spodní stavby - základové desky - průmyslové stavby - zemědělské stavby, atd. PRODEJ MATERIÁLŮ, E-SHOP.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Betonové podlahy Žák s.r.o.

Specializujeme se na provádění betonových podlah, tepelných izolací a izolací proti vodě jak pro soukromý, tak i pro veřejný sektor. Nabízíme také Foukané tepelné a akustické izolace.

Vasyl Soyma

Realizují rekonstrukcí střech, pokryvačské práce.

Tomáš Havel

Stavební firma je zaměřená na stavby rodinných domů na klíč, zateplené fasády, betonové konstrukce - schodiště (vč. točitých), výtahové šachty, monolitické věnce, opěrné zídky, bazény, žumpy, izolace spodních staveb, terénní úpravy, stavby oplocení, bourací práce

Střechy INFINITY, s.r.o.

1. máje 870/38, Olomouc, 77900

Kyrian Petr

Stádlec 145, Stádlec, 39162

Vodizol, s.r.o.

Společnost Vodizol, s.r.o. se sídlem v Dvůr Králové nad Labem je specialistou na izolace a rekonstrukce budov a staveb. Nabízíme širokou škálu služeb v oblasti izolačních prací, včetně podřezání vlhkého zdiva, hydroizolací, drenáží, stěrkových hydroizolací, jádrového vrtání a svislých izolací. Jsme profesionální a spolehlivý tým odborníků, kteří přinášejí kvalitu a dlouhodobé řešení pro vaše stavební potřeby.

Jaroslav Král

Nabízím veškeré klempířské a pokrývačské práce, konstrukce krovu, montáž střešních oken, opláštění hal, montáž veškerých plechových krytin včetně dodávky materiálu, zdění komínů, montáž hromosvodu, izolace a zateplení střech. Spolehlivost, záruky, regionální ceny a dobré recenze spokojených zákazníků. Poptávka mailem, nebo tel. Mám 20 let praxe, spolupracuji s odborníky i v dalších profesích stavebních činností.

Juta, a.s.

Společnost Juta, a.s. se sídlem v Dvůr Králové n. L. je významným výrobcem širokého sortimentu produktů pro stavebnictví, zemědělství, obaly a technické účely. Specializuje se také na výrobu umělého trávníku JUTAgrass pro sportovní plochy, fotbalová hřiště, zahrady, balkony a terasy. S dlouholetou tradicí a zkušenostmi v oboru jsme spolehlivým partnerem pro vaše projekty a potřeby.

Jiří Piňos

V oblasti průmyslových podlah se pohybujeme již od roku 2003. V projektových pracích od roku 2003. V provádění fasádních prací od roku 2009. Zkušenosti s prováděním průmyslových podlah jsou zúročeny více než 200.000 m2 již realizovaných ploch. Vzhledem k velikosti firmy jsme schopni provádět průmyslové podlahy v denním záběru až 2000 m2 a to v rámci celé ČR.

Stavební firma aBM s.r.o.

Rudolfovská tř. 202/88, České Budějovice 4, 37001

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.