Penzion Svět

Rožmberská 89, Český Krumlov, 38101
Jihočeský kraj

Všem hostům našeho penzionu Svět se nabízí krásný pohled na historické centrum Českého Krumlova. Penzion Svět se nachází v části města zvané Horní Brána v Rožmberské ulici, v jednom z nejstarších domů této čtvrti. Nyní je po celkové rekonstrukci upraven tak, aby co možná nejlépe splňoval požadavky hostů na komfortnost a zároveň jim připomínal všudypřítomný duch historie, který je největším kouzlem města. Samozřejmostí pro všechny pokoje je vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem a WC. Ke standardnímu vybavení pokoje patří TV+SAT, rádio, bezdrátové připojení k internetu a minibar. Součástí penzionu je i jídelna a zahrada s krbem, ve které ráno posnídáte nebo zde můžete v průběhu dne i večera posedět v příjemném prostředí. Na zahradě se buduje malé dětské hřiště (houpačky, pískoviště, bazének…..) K dobrému pocitu hostů našeho penzionu jistě přispějí i služby jako možnost snídaně na pokoj, půjčování jízdních kol, lodí za speciální ceny pro naše hosty, možnost telefonování, přístupu k internetu a elektronické poště. Samozřejmě můžeme zajistit i rezervace lístků na kulturní programy, konající se ve městě.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Božena Malinová

Jsme malý penzionek v malebné obci Pavlov, pod Pálavskými vrchy. Naleznete zde vše co potřebujete: kuchyňku, bazén, parkoviště na kola, BAR, grill. Můžete do sytosti užít výlety (pěšky, na kole, autem, autobusem, lodí) po krásném okolí - Pálava, Lednice, Archeopark Pavlov, Valtice aj.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.