Petr Kavan

Tišnovská 1450/73, Brno - Černá Pole (Brno - sever), 61300
Jihomoravský kraj

Vyrábíme branky, brány, ploty dveře, vrata, mříže, schodiště, zábradlí, regály, plošiny, rohože, lávky, přístřešky, lavičky, svařence a různé ocelové konstrukce včetně konstrukčního zpracování, povrchové úpravy a montáže. Provádíme opravy paletovacích vozíků,opravy ocelových konstrukcí a konstrukcí velkoprostorových stanů vč. čištění plachet. Drobné frézařské a soustružnické práce: kusová výroba. Drobné klempířské a pokrývačské práce: okapy, svody, oplechování stavebních konstrukcí, kouřovody, drobné opravy střech.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Střechy INFINITY, s.r.o.

1. máje 870/38, Olomouc, 77900

Radek Krč

Koudelov 43, Vrdy, 28601

Ventos Energy Solutions, a.s.

Tovární 205/3, Rumburk 3-Dolní Křečany, 40761

FORTELTEAM s.r.o.

Lidická 700/19, Brno - Veveří, 60200

CABAL Moravia s.r.o.

Jsme montážní firma zabývající se zasklením lodžií, balkónů, teras a dělících příček v interiéru. Zabýváme se i výměnou balkónového zábradlí, zastřešení teras a altánů. V oboru máme 25-letou zkušenost a nabízíme montáž vysoce kvalitních a ověřených systémů zasklení. Některé systémy si můžete vyzkoušet u nás na provozovně. Veškeré montáže provádíme jak u jednotlivých zakázek, tak i na kompletních realizacích panelových či cihlových domů.

Zdeněk Matyšek

Výroba a montáž zimních zahrad, bazénových hal, atypických konstrukcí, hliníkových oken a dveří. Montáž stínících markýz. Výměny poškozených skel, servis okenních kování.

Michal Sixta

U Dráhy 220, Vrbová Lhota, 28911

Milan Kovář

Nabízím garážová a průmyslová vrata, pohony bran, garáží i průmyslových vrat. Prodávám automatické závory, těsnící límce, vyrovnávací můstky a komponenty.

RB Delivery Work s.r.o.

Kovovýroba, zámečnictví, závěsy na přístrojové desky, svařování konstrukcí, svařování dopravníků.

Jaroslav Král

Nabízím veškeré klempířské a pokrývačské práce, konstrukce krovu, montáž střešních oken, opláštění hal, montáž veškerých plechových krytin včetně dodávky materiálu, zdění komínů, montáž hromosvodu, izolace a zateplení střech. Spolehlivost, záruky, regionální ceny a dobré recenze spokojených zákazníků. Poptávka mailem, nebo tel. Mám 20 let praxe, spolupracuji s odborníky i v dalších profesích stavebních činností.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.