Jiří Kadlec

Nuselská 296/3, Praha 4, 14000
Hlavní město Praha

Úklidové služby, úklidy po malířích, řemeslnících, předkolaudační úklidy, mytí oken, čištění koberců a čalounění, pravidelné úklidy kancelářských prostor, úklidy činžovních domů, včetně úklidu chodníků, úklidy po zemřelých. Vyklízecí práce včetně odvozu odpadu na skládku, vyklízení půd, bytů, dvorů, sklepů včetně likvidace odpadu, likvidace pozůstalostí.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Petr Malenčuk

Nabízíme vám kompletní údržbu zeleně a komunikací po celý rok - zajištění zimní údržby chodníků v areálů firem, obcí, měst a obchodních center, kde jsme schopni v krátkých časových lhůtách provést kompletní zásah od ručního odstranění sněhu z chodníků, vstupů do budov, úklid chodníků atd.

Vyčistíme.to s.r.o.

Zaměřujeme se na čištění kusových i pokládkových koberců v komerčních prostorech i v domácnostech. Perfektně vám vyčistíme i čalouněný nábytek jako jsou např. křesla, gauče, židle, kancelářské židle nebo třeba matrace. Odstraníme skvrny i zápach, to vše nejlepší technologií i nejšetrnějšími přípravky.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.