L.E.S. CR, spol.s r.o.

č.p. 215, Okrouhlo, 25401
Česká Republika

Společnost L.E.S. CR spol. s r.o. je specializovaná poradenská a obchodní firma, která se zabývá výhradně řešením problematiky technologií v oblasti ochrany rostlin. Dodáváme materiál pro ochranu a pěstování lesa a okrasných rostlin. Rovněž jsme výhradní dovozci štěpovačů, školkařských strojů a speciálních technologií do plantáží vánočních stromků.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

LUKO - trávníky s.r.o.

Realizujeme sportovní plochy, dále rekonstrukce travnatých hřišť, regenerace a ošetřování trávníků, travní koberce. Nabízíme speciální travní hnojiva, travní osiva, automatické závlahové systémy, sportovní plochy s povrchy III. generace,víceúčelová hřiště, umělé povrchy a sportovní povrchy.

MP Holding, a.s.

Pro všechny majitele lesů nabízíme kompletní lesnický servis zahrnující poradenskou a konzultační činnost. Mimo správu vlastního lesního hospodářského celku obhospodařujeme rovněž několik menších lesních celků ve vlastnictví privátních osob a obcí. Pro fyzické i právnické osoby nabízíme služby našeho samostatného geodeta.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.