Penzion Wizard´s club Lipno

Černá v Pošumaví 15, Černá v Pošumaví, 38223

Nově zrekonstruovaný rodinný penzion Wizard´s club se nachází na břehu Lipna cca 150 m od vody, nabízí ubytování v pokojích s vlastním soc. zařízením, některé i s kuchyňkou. Velká zahrada s bazénem, petanque, ohniště, oplocené parkoviště, zahradní restaurace, bar. Ceny od 200,-Kč/osoba/noc, děti do 3 let zdarma, do 12 let se slevou, skupinové slevy. Penzion je v provozu po celý rok, vhodný k letní i zimní rekreaci, v dosahu 20 km lyžařský areál Kramolín, 50 km rakouský Hochficht. Víkendové pobyty, oslavy, firemní večírky, silvestrovsá oslava, zajišťujeme služby pro rybáře - mrazící box, zapůjčení loděk, zajištění povolenky.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Božena Malinová

Jsme malý penzionek v malebné obci Pavlov, pod Pálavskými vrchy. Naleznete zde vše co potřebujete: kuchyňku, bazén, parkoviště na kola, BAR, grill. Můžete do sytosti užít výlety (pěšky, na kole, autem, autobusem, lodí) po krásném okolí - Pálava, Lednice, Archeopark Pavlov, Valtice aj.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.