Pension BETTY

Laudova 906/2, Tábor, 39001

Nabízíme ubytování v malém rodinném pensionu, který se nachází v klidném prostředí ve vilové čtvrti, 5 minut pěšky od historického centra města Tábora. Apartmá l je pro 1 – 4 osoby. Je zde kuchyně vybavená lednicí, vařičem, varnou konvicí, veškerým nádobím a jídelním koutem. V pokoji se dále nachází TV + sat., koupelna se sprchovým koutem a WC, wifi připojení k Internetu. Ubytování se psy je možné. Apartmá 2 je pro 2 – 6 osob. Jsou zde 3 neprůchozí pokoje (v případě obsazení pouze 1 pokoje, nejsou další pokoje již obsazovány). Je zde kuchyně vybavená lednicí, vařičem, varnou konvicí, veškerým nádobím a jídelním koutem. Na pokoji TV + sat., koupelna s vanou a WC, wifi připojení k internetu. Ubytování se psy je možné.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Božena Malinová

Jsme malý penzionek v malebné obci Pavlov, pod Pálavskými vrchy. Naleznete zde vše co potřebujete: kuchyňku, bazén, parkoviště na kola, BAR, grill. Můžete do sytosti užít výlety (pěšky, na kole, autem, autobusem, lodí) po krásném okolí - Pálava, Lednice, Archeopark Pavlov, Valtice aj.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.