RYDOS, s.r.o.

Velké Hamry 253, Velké Hamry, 46845

- kompletní stavební činnost v oboru pozemního stavitelství - realizace staveb, odstraňování staveb, GO objektů a rekonstrukce

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

EPTB s.r.o.

Jsme dopravní společnost, zajišťující přepravy nadměrných a těžkých nákladů. Vedle této činností zajistíme pro naše stávající i nové klienty, jak standartní kamionovou dopravu, tak i přepravu kusových zásilek v rámci celé Evropy – i východ.

Jindřich Kněbort

Vesec č.p. 61, Mírová pod Kozákovem, 51101

K.O.S.- plastic, spol. s r.o.

Zabýváme se prodejem bezúdržbových plastových profilů (využitelných na oplocení, pergoly, lavičky), tyčkových plotů, plastových zatravňovacích dlaždic, obrubníků, záhonových chodníků a dalších plastových výrobků. Od roku 2014 jsme rozšířili předmět své činnosti o montáž plastových plotů včetně souvisejících zámečnických a stavebních prací. Dalším předmětem naší činnosti je přeprava zboží pomocí nákladních automobilů MAN s hydraulickým čelem a DAF o ložné délce 8,5m

ERGO TRADING CZ s.r.o.

Provádí veškeré stavební práce v rámci výstavby bytové, občanské a administrativní infrastruktury. Zároveň společnost provádí rekonstrukce stávajících rodinných domů či bytů.

AG Panel s.r.o.

Realizaci základových desek rodinných domů. Realizujeme především pro koncové zákazníky po celé ČR. Po obdržení podkladů, nejlépe projektové dokumentace zpracujeme rozpočet do 24 hodin.

LISFIO s.r.o.

Stavíme rodinné domy, provádí zateplení domů, výkopové práce, i stavební dokončovací práce jako SDK práce, omítky či pokládku dlažeb. Obchodujeme stavebními materiály.

Tomáš Havel

Stavební firma je zaměřená na stavby rodinných domů na klíč, zateplené fasády, betonové konstrukce - schodiště (vč. točitých), výtahové šachty, monolitické věnce, opěrné zídky, bazény, žumpy, izolace spodních staveb, terénní úpravy, stavby oplocení, bourací práce

PETRUŽÁLEK A SYNOVÉ s.r.o.

Jsme českou rodinnou firmou, která vám poskytuje nákladní automobilovou přepravu, pronájem velkoobjemových kontejnerů a likvidaci stavebního odpadu. Součástí našich služeb jsou také demoliční a zemní práce. Dále vám nabízíme prodej písku, kačírku, štěrku, stavebního recyklátu a zahradní zeminy.

Jaroslav Ambrož

Balcárkova 755/35, Olomouc - Nová Ulice, 77900

Jiří Hájek

Zabýváme se realizací železobetonových schodišť. Upřednostňujeme pouze zákazníky z Jihomoravského kraje - Brno a okolí.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.