EKOGRILL, s.r.o.

Nová Draha 505, Řevničov, 27341
Středočeský kraj

Vyrábíme dřevěné uhlí, kovářské a průmyslové dřevěné uhlí, štípané dříví balené i sypané, prostředky pro zlepšování kvality půdy a ochranu kořenů. Květinářství,řezané, hrnkové rostliny, vazba, kytice Zahradnictví,realizace, poradenství, návrhy zahrad

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

hřiště.cz, s.r.o.

Jsme český výrobce hřiště.cz, s. r. o. Dodáváme dětská hřiště, herní prvky, multifunkční sportoviště, venkovní fitness, parkourová hřiště, skateparky a hřiště pro seniory. Všechny typy hřišť vyvíjíme, navrhujeme, vyrábíme, projektujeme i stavíme. Nabízíme dětská hřiště venkovní i vnitřní.

MP Holding, a.s.

Pro všechny majitele lesů nabízíme kompletní lesnický servis zahrnující poradenskou a konzultační činnost. Mimo správu vlastního lesního hospodářského celku obhospodařujeme rovněž několik menších lesních celků ve vlastnictví privátních osob a obcí. Pro fyzické i právnické osoby nabízíme služby našeho samostatného geodeta.

Zdeněk Růžička

Firma se zabývá : sečení luk na seno, sekáni trávy, keře prostřihování, kácení stromů, zahradnická činnost, realizaci zahrad, výkopové práce, mulčování, terénní úpravy

MEDL+ wood s.r.o.

Firma se zabývá výrobou a prodejem stolařského a stavebního řeziva, palubek, hranolů a palivového dřeva.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.