HELIA PRO s.r.o.

Čechova 1576/1, Litoměřice 1, 41201
Ústecký kraj

Vodoinstalatérství, topenářství.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Roman Vojáček

Realizuji instalatérské práce - voda, plyn, topení, kanalizace. Provádíme rekonstrukce bytových jader a koupelen.

JITRO - Industrious s.r.o.

Hlavní náplní naší práce jsou instalatérské, topenářské a plynařské práce. Provádíme montáže tepelných čerpadel, podlahového a ústředního topení, vodo a plynoinstalace, domovní a bytové kanalizace a revize plynových zařízení. Naši činnost jsme započali v roce 1997.

V O L U M A spol. s r.o.

Jsme profesionálové na vodoinstalace, topenářské práce, rozvody plynu a kanalizace.

Jiří Ort

Svým zákazníkům nabízíme vodoinstalační a topenářské práce, revize plynu, rekonstrukce koupelen i montáže topení a plynovodů.

David Lacina

Nabízíme veškeré vodoinstalatérské práce a topenářské práce,dodávky a poradenství v oblasti obnovitelných zdrojů energie,výpočty a návrhy topných systémů,servis sanitární techniky,čištění odpadů elektrickým čističem,montáže a výměny vodoměrů, rekonstrukce koupelen na klíč,asanace studní,čerpání zatopených sklepů a pod, výměny stoupaček, rozvody stlačeného vzduchu,zpracovávání projektů tepelných čerpadel, jádrové vrtání do průměru 108 mm, čištění odpadů elektrickým pérem a další.

POLYTERM s.r.o.

Voroněžská 470/11, Praha 10 - Vinohrady, 10100

Luděk Keszeli - KL-MONT

Prodej, montáž a servis klimatizací, tepelných čerpadel, podlahového topení, průmyslového chlazení a infrazářičů po celé ČR i SR. Chlazení a vytápění - záruční i pozáruční servis. Opravy a rekonstrukce chladících zařízení, vzduchotechniky a tepelných čerpadel.

Stanislav Gežo

Společnost Stanislav Gežo se sídlem v Boskovicích je odbornou firmou zaměřenou na instalatérské práce. S dlouholetou zkušeností a kvalifikovanými instalatéry nabízíme komplexní služby v oblasti instalací vodovodních, topenářských a plynových systémů. S důrazem na spolehlivost a preciznost splňujeme veškeré potřeby našich zákazníků a poskytujeme profesionální a rychlé řešení. S námi máte jistotu, že vaše instalace budou prováděny s maximální pečlivostí a dodržením všech příslušných předpisů a standardů.

INSTAMA, s.r.o.

Naše firma provádí instalatérské a topenářské práce.

CSTfire s.r.o.

Vyrábíme univerzální automatické teplovodní kotle HAMONT na spalování dřevní štěpky, drceného dřeva, dřevotřísky, hoblin, měkkých briket a pelet o výkonech 40 až 500 kW vhodné pro průmyslové haly, stolařské dílny i školy, bytové domy či projekty CZT. Prodej a montáž invertorových tepelných čerpadel.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.