Nemám bydlení

Havlíčkova 856/31, Blansko, 67801

Vážení sousedé, 1. března 2008 se do vašeho regionu přistěhoval nový soused a pomocník na realitním trhu, nemám bydlení říkáte si, že takových sousedů již znáte mnoho? Ze spolupráce s mnohými z nich máte rozpačité pocity? Pak věřte, že je to jeden z hlavních důvodů, proč se ,,přistěhoval" právě teď a podává pomocnou ruku. Nadstandartní servis v tomto oboru je jeho samozřejmostí. Nemáte čas? Virtuální prohlídka Vám při koupi, prodeji i pronájmu nemovitosti zajistí skutečnou představu o dispozici vašeho nového bydlení. Nemáte možnost výběru? Sami se rozhodněte kolik za poskytnuté služby nakonec ušetříte a vyberte si z několika unikátních programů. Nemáte finance? Zajistíme vám hypoteční úvěr, pojištění nemovitosti i domácnosti. Nemáte zkušenosti s prodejem? Navštivte naši webovou stránku a domluvte si schůzku!!!! 608636333

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Perfect Real care s.r.o

Nabízíme realitní služby - koupě, prodej, pronájem, zprostředkování prodeje, možnost vyřízení hypotéky.

Amigal Group s.r.o.

Prodej a pronájem kancelářských a obchodních prostor. Dále poskytujeme služby v sektoru správy nemovitostí, jež pokrývá služby administrativní, legislativní, účetní, technické i energetické.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.