PAVEL FRODL - IMEX

Veverkova 1343/1, Hradec Králové 2, 50002

POZEMNÍ: Zajišťujeme přepravy všech typů zásilek od 1 do 25000kg sběrnou službou, částečné náklady formou přikládky/dokládky, kompletní celovozové přepravy i kontejnerové po železnici, a to do/z celé Evropy i afroasijských destinací rychlým a cenově příznivým servisem vytěžování. Naší specializací jsou přepravy do/z Ruska, Běloruska, Ukrajiny, Arménie, Ázerbajdžánu, Čečenska, Kazachstánu, Kyrgyzstánu, Uzbekistánu, Tádžikistánu, Turkmenistánu až do Mongolska. Dále se specializujeme na Skandinávii, Polsko, Pobaltí a Balkán vč. Turecka. Žádná destinace pro nás není problém a vždy Vám najdeme tu nejvýhodnější cestu po silnici nebo po železnici v kontejnerech, nadměrné náklady, nebezpečné ADR, podléhající veterinární kontrolole, IZO, THERMO & FRIGO. ********** NÁMOŘNÍ: Zajišťujeme přepravy všech typů zásilek od 1 do 25000kg sběrnou službou LCL, kompletní celokontejnerové přepravy FCL i konvenční přepravy do/ze všech zámořských destinací světa přes naše spolehlivé partnery v přístavech Zeebrugge, Rotterdam, Hamburg, Bremerhaven a nově i v La Spezii. Exkluzivně umíme zajistit přepravy LCL i FCL do/z Havany na Kubě a samozřejmě ostatní přístavy světa zajišťujeme standardně. Prostřednictvím našich partnerů můžeme nabídnout rychlejší servis LCL zásilek do/z USA, Blízkého, Středního a Dálného Východu a Austrálie via přímé servisy Chicago(USA), New York(USA), Dubai/Jebel Ali(ARE), Shanghai(CHN) , Hong Kong(CHN), Ningbo(CHN), Keelung(TWN, Singapore(SGP) bez překládek v Hamburku, čímž se krátí doba přepravy až o 5 dní. ********** LETECKÉ PŘEPRAVY.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Miroslav Digaňa

Provozujeme nákladní přepravu do 3,5 t, čistíme interiér vozu, obnovíme lak vašeho vozidla.

EPTB s.r.o.

Jsme dopravní společnost, zajišťující přepravy nadměrných a těžkých nákladů. Vedle této činností zajistíme pro naše stávající i nové klienty, jak standartní kamionovou dopravu, tak i přepravu kusových zásilek v rámci celé Evropy – i východ.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.