HYRO Trade & Technologies, spol. s r. o.

Kaštanová 64, Brno, 62000
Jihomoravský kraj

HYRO Trade & Technologies, spol. s r. o. je reformující se společností s novým vedením a novým plánem rozvoje. Činíme kroky k implementaci systému managementu jakosti v souladu s požadavky mezinárodní normy ISO 9001:2000. Modernizujeme a posilujeme svůj výrobní park a zvyšujeme směnnost výroby. Svoji výrobní kapacitu naplňujeme spoluprací s renomovanými partnery. Obecně se profilujeme jako výrobce přesných obráběných a svařovaných strojních součástí z oceli, litiny, neželezných kovů (zejména slitin hliníku) a plastů. Součásti dodáváme včetně povrchových úprav, tepelného zpracování a montáže do skupin. K tomuto účelu využívá především stroje firem DMG a HAAS. K dosažení vysoké kvality výroby disponujeme možností měření na nejmodernějších měřících přístrojích a 3-D měřící stolici. Firma má vlastní vývojovou konstrukci, která se aktivně podílí na vývoji hydraulických a strojních celků a přípravků pro výrobu. K tomuto účelu využívá software f. Solid Works s integrovaným obráběním SolidCAM a analýzou MKP(FEM) Cosmosxpres. Toto spojení moderních konstrukčních nástrojů a technologií dává široký potenciál při dalším rozvoji firmy a možnosti široké spolupráce v různých oblastech strojírenské výroby a vývoje strojních zařízení a manipulačních systémů.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

Wonky s.r.o.

Provádíme mobilní obrábění a služby ve strojírenství. Zabýváme se obráběním železa a plastů dle výkresové dokumentace a to včetně atypických rozměrů.

DIMER, spol. s r.o.

DIMER je jedním z největších českých výrobců a dodavatelů těsnění, těsnících prvků a komponentů. Jsme dodavatel s nejširším sortimentem těsnění jak co do tvarů, typů, profilů, tak co do materiálového provedení abychom optimálně vyřešili a dokonale uspokojili vaše potřeby pro podmínky konkrétní aplikace. Náš sortiment obsahuje těsnění pro hydrauliku, pneumatiku, strojní celky, potrubní systémy, čerpadla, agregáty, přírubové spoje, mechanické ucpávky, plochá těsnění, kroužky, gufera, atd. atd.

David Kirš

Měnín 480, Měnín, 66457

P & V Elektronic, s.r.o.

Jsme společnost se zaměřením na výrobu vinutých a mechanických dílů, jejichž hlavní uplatnění se nachází v elektronice a elektrotechnice. Disponujeme moderním vybavením jak v oblasti technologie navíjení, tak v oblasti strojního obrábění. Celá ČR.

AP nástrojárna s.r.o.

Kopanická 325, Vizovice, 76312

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.