GFR-Společnost pro Regulaci a Měření s.r.o.

Bášťská 1692/5, Praha 8 - Kobylisy, 18200
Hlavní město Praha

Německý výrobce a dodavatel systémů měření a regulace, automatizace budov a TZB v oblasti vytápění, větrání a klimatizace. OEM dodavatel pro výrobce větracích a vzduchotechnických zařízení a výrobce a dodavatele tepelných čerpadel a ekologických zdrojů pro vytápění a chlazení.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

CHARVÁT CTS a.s.

Společnost CHARVÁT CTS a.s. se specializuje na špičkové strojírenské výrobky, zejména na nástavby nákladních a užitkových automobilů, stroje a zařízení pro zemědělce, armádu i ostatní zákazníky. Nabízíme široký sortiment jednoramenných, dvouramenných a traktorových nosičů kontejnerů, stejně jako montáž všech typů mechanismů na podvozky nákladních automobilů a návěsů. Sídlo společnosti se nachází v Okřínku.

Ing. Milan Stehlík

třída Krále Jiřího 248, Velim, 28101

ČERPADLA VRCHLABÍ s.r.o.

Zabýváme se prodejem, servisem, opravami čerpadel (kalových, ponorných, dávkovacích). Nabízíme značky Zehnder, KSB, Wilo, Sigma, Grundfos, ABS, Brinkmann, IMP, ORPU, Gusher, Piranha, Knoll. Prodáváme ložiska, gufera a další. Umíme dodat čističky odpadních vod, zasněžovací systémy, tlakové nádoby.

Vladimír Tomanec

Provádíme dodávku, montáž a servis klimatizační techniky pro provozovny, kanceláře, rodinné domy a bytové jednotky. Rovněž provádíme montáž a servis tepelných čerpadel. Nabízíme servis plynových kotlů, servis kondenzačních kotlů, servis elektrokotlů. Montáž plynových kotlů, montáž kondenzačních kotlů, montáž elektrokotlů, montáž kaskádové kotelny. Rovněž dodáváme systémy měření a regulace.

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.