TESA spol. s r.o.

Moldavská 5/1375, Praha 10, 10100
Hlavní město Praha

Naše společnost je přímým dovozcem obkladů a dlažeb od renomovaných, převážně italských výrobců, a to od roku 1994. Během této doby jsme si vybudovali stálou klientelu z řad zákazníků a obchodních partnerů. Samozřejmostí pro nás je sledovat nejnovější trendy v oboru a proto pravidelně navštěvujeme světové veletrhy CERSAIE v Bologni a ISH ve Frankfurtu. Společnost TESA je a vždy byla vnímána za seriózní firmu s velmi širokým záběrem produktových řad. Deklarantem jsou místa použití v interiéru a exteriéru, a typově od bazénové keramiky, dále keramické fasády, zátěžové a průmyslové dlažby, zdvojené podlahy, cotto a klinker až po mozaiky. Pro ucelenost nabídky máme v portfoliu přírodní materiály, a vybavení koupelen převážně z Německa. Sídlíme ve Vršovicích na Praze 10, kde se též nachází vzorkovna o ploše cca 150 m2. Přijďte a my se Vám rádi budeme věnovat. V příjemné atmosféře poradíme při výběru produktů, popřípadě zajistíme služby architekta resp. zpracování grafického návrhu vč. kladečského výkresu. Jestliže bude z Vaší strany zájem, doporučíme vyzkoušenou realizační firmu pro pokládku a instalaci. Váš tým TESA.

Podívejte se na podobné hvězdné dodavatele

KAMPA-MARYNKA s.r.o.

Provádíme demolice staveb, zemní a výkopové práce, opevnění vodních koryt těžkým závozem, skrývky zeminy. Zabýváme se rovněž stavbou opěrných zdí. Realizace dopravních staveb, komunikací, dále pozemní stavby. Zajistíme stavby rodinných domů, zpevněných plotů, zámkových dlažeb i zahradních pergol.

Petr Lohynský

Zednické práce, fasády, sádrokartonářské práce, podlahy, malířské práce, obklady, dlažby, zámkové dlažby, montáže oken, malování, zateplené fasády.

Roman Procházka

Luční 913, Valašské Klobouky, 76601

VIJA STAVBY s.r.o.

Kompletní stavební práce, rekonstrukce, přestavby,

SOLOSPED s.r.o.

Provádíme sádrokartonářské práce. Ze sádrokartonů provádíme: příčky, podhledy, snížení stropů, půdní vestavby, zakrytí potrubí a odpadních systémů a mnoho dalších možností úprav interiérů, formou suché výstavby a pracemi s tím spojenými. Také jsme schopni realizovat dodávky a montáže obkladů, dlažby, malby, štuky.

Martin Vaníček

Provádíme zateplování a rekonstrukce rodinných domů, budov a komerčních prostor. Zajišťujeme sádrokartony, obklady, pokládku normálních i zámkových dlažeb, zdění, omítky a další.

CH-CAPITAL s.r.o.

Od roku 2010 jsme pomohli desítkám rodin z Prahy a okolí zabydlet se v novém domově nebo zrekonstruovat ten starý. Uděláme za vás všechno, kvůli čemu se stavbou, rekonstrukcí či zateplením ještě váháte.

LAKOMIRAVA s.r.o.

Nabízíme služby v oblasti stavebnictví,realizujeme: úpravy a rekonstrukce bytových jader, bytů a kancelářských prostor, rekonstrukční práce většího rozsahu, novostavby, provádíme opravy fasád a střech, běžnou stavební údržbu, drobné opravy. Stavby na klíč provádíme jako soubor ucelených služeb a stavebních prací. Provádíme práce jednotlivých řemesel, jako jsou práce zednické a obkladačské, malířské a lakýrnické, instalatérské, topenářské apod. Realizujeme zakázky od 200tis. Kč.

DePa s.r.o.

Provádíme komplexní stavební práce. Jsme vybaveni veškerou strojní mechanizací potřebnou ke zhotovení námi prováděných staveb. Naše služby: zemní práce včetně odvozu, vodovody, plynovody, kanalizace, kanalizační přípojky, komunikace, zpevněné plochy, chodníky, rekonstrukce budov, rodinné domy, opěrné zdi, terénní úpravy

Stavební firma aBM s.r.o.

Rudolfovská tř. 202/88, České Budějovice 4, 37001

Kontakty

  • +420 222 551 815 V pracovní dny 8:00 - 16:30
  • info@aaapoptavka.cz

O nás

AAAdodavatel.cz - katalog firem a institucí obsahuje více než 230 tis. českých firem. Firemní zápisy nabízejí široké možnosti pro prezentaci Vaší společnosti.